Príprava samotného dezertu:
Asi 2 PL posýpky vsypte do misiek či pohárov, v ktorých budete servírovať. Je dobré posýpku na spodku trocha popritláčať.
Ďalšiu vrstvu bude tvoriť vanilkový krém, na ktorý dáte trocha šľahačky, následne kolienka banánov. Je skvelé to trocha poliať karamelovým krémom.
Tento postup môžete pokojne zopakovať a vytvoriť tak „dvojposchodový“ dezert. (Posýpka ale stačí aby bola len na spodku, aby mám vyšla.)
Akonáhle budete hotoví, nechajte ešte zatuhnúť nejaké 3 hodiny.
Odporúčané články
Cunami z 26. decembra 2004 v číslach: Vlna sa rútila 800 km/h. Akoby spadlo 23-tisíc hirošimských bômb
Ivana trpí od puberty „chorobou seniorov“: Na liečbu som priplácala 400 eur mesačne, učitelia si mysleli, že sa flákam
Záhadnému miliardárovi hovoria česká sfinga: Má pod palcom energetiku aj médiá, vlastní najdrahší dom v Británii
Odborník na parfumy Jaroslav: Dobrú vôňu nájdete aj v drogérii, kúpa klonov je v pohode. Takto dokážete odlíšiť fejky
V troskách zdevastovanej krajiny založil firmu, ktorá zmenila svet. Meno inšpiratívneho zakladateľa však pozná málokto
Nápoký z Kultúrneho štrajku: Nominanti Šimkovičovej a Machalu plnia ich príkazy, nie sú schopní viesť žiadnu inštitúciu
Dva punče za 3,80 €, o 1/4 lacnejšie ubytovanie: Boli sme na vianočných trhoch pri Jadrane, ceny v Chorvátsku v zime šokujú
Tajomné tunely hlboko pod Moskvou: Sovietsky megaprojekt mal odštartovať Stalin, legendy o ňom dodnes kolujú aj v Rusku
Najnovšie články
Knihy od interez.sk
Nahlásiť chybu v článku