Najlepšie je, keď nám vznikne takmer tmavá, zlato-hnedá farba. Karamel nemusíme neustále miešať, môže sa totiž stať, že nám cukor bude kryštalizovať. Hotový karamel nalejeme do vhodnej nádoby rovnomerne, alebo ak je potrebné nádobu pootáčame, aby sa karamel usadil všade. V mixéri skombinujeme kondenzované mlieko, smotanu, mlieko, vajíčka a vanilkový extrakt. Mixujeme na najvyšších otáčkach približne minútu.
Zmes vylejeme na karamel a formu položíme na čistý plech, ktorý naplníme asi do polovice čistou vodou (tak ako sa to robí aj pri cheesecake). V rúre dezert pečieme približne 50 minút až hodinu. V nasledujúcom videu sa nachádza podrobnejší návod, dúfame, že vám pomôže pri príprave.
[youtube GymQgf7BQN4 720 410]
Odporúčané články
Odkladala si mince a našetrila cez 5-tisíc eur: Toto sú najľahšie metódy šetrenia peňazí, môžete ich vyskúšať aj vy
Top články o záhadných projektoch: Pod púšťou dolovali poklad nevídaných rozmerov. Sovieti u nás ukryli jadrové zbrane
Prečítali sme si novú Černákovu knihu: Bývalý šéf podsvetia ju napísal priamo z väzenia, toto si o nej myslia odborníci
Šialený sovietsky Tupolev Tu-95LAL: Lietadlo bolo poháňané jadrovým reaktorom, piloti obložení olovom sa ho báli
Marika o práci letušky v Dubaji: Našla som aj exkrement na podlahe, takto som si bola schopná ušetriť pekné peniaze
Z 20 dní dovolenky až 136 dní voľna: Prehľad sviatkov v roku 2025 aj s tipmi, ako si ich rozumne rozplánovať
Svet sa zmenil na nepoznanie. 66 fascinujúcich krátkych faktov z vedy za rok 2024, ktoré očarili verejnosť
Oslepla pri búrke a nadobudla dar: Baba Vanga je Nostradamus z Balkánu, pravda o jej desivých proroctvách vás šokuje
Eva maľuje turistické značky, vyznačkovala 350 kilometrov: Opití mládenci našu prácu ničia, dokazujú si, akí sú mocní
Najnovšie články
Knihy od interez.sk
Nahlásiť chybu v článku