Foto: Facebook (Bez servítky - TV JOJ)

„Nechápem, čo má každý proti dochucovadlám. A pritom to každý doma používa, či konské kopytá alebo vegetu. Na vegetu sa kedysi chodilo do Tuzexu. Mnohí nevedia, čo to bol Tuzex,“ zaspomínala si v komentároch diváčka. Začala tým debatu o dochucovadlách a ako sa ukázalo, hoci z nich robia v šou veľkú vec, ženy, ktoré varia doma stále, v nich problém nevidia.

Článok pokračuje pod videom ↓

„Ja to tiež nechápem. Dnes už sú aj tie bujóny aj dochucovadla veľmi dobre robené. Používajú ich aj svetoví šéfkuchári, iba u nás na Slovensku sa budeme na niečo hrať, čo nie sme,“ súhlasila hneď druhá. Tretia do debaty zapojila aj tekuté korenie. Napísala: „Presne, takisto používam vegetu, a vždy som ju používala. Viem, že teraz budú niektorí pohoršení, ale ja ľúbim v polievke aj Maggi.“

Ďalšie sa hneď pridali a písali: „Aj ja používam vegetu a občas aj bujón. Ale nechcem to moc písať, lebo nás tu ukameňujú.“ „Aj ja všade dávam vegetu alebo magi.“

„Tie, ktoré sa tu najviac pohoršujú, používajú určite vegetu aj bujón. Ja si stojím za mojou vegetou, bez Maggi si polievku neviem ani predstaviť,“ skonštatovala zas iná diváčka.

Uložiť článok

Najnovšie články