Kuchár Pavel Pospíšil zomrel v nedeľu vo veku 80 rokov. Ako prvému Čechovi sa mu podarilo získať Michelinskú hviezdu, jeho reštaurácie zbierali jeden úspech za druhým.
Článok pokračuje pod videom ↓
Slovensko ho poznalo z relácie bývalého RTVS – Tajomstvo mojej kuchyne, kde vystupoval spolu s Kamilou Magálovou. Tá správu o jeho odchode nesie ťažko.
„V krátkom časovom rozmedzí ma opustil ďalší mne veľmi blízky človek, vzácny priateľ, aj kulinársky umelec. Budem navždy spomínať a ďakovať mu za spoločných prekrásnych 11 rokov! Keď tam hore navaríš niečo mimoriadne, ako obyčajne, rada prijmem tvoje pozvanie,“ napísala pre portál Aktuality.
Odporúčané články
Mačetou ju udreli do hlavy, na zemi bola zbraň. Dian Fossey milovala gorily a položila za ne život, jej smrť je záhadou
Investigatívec Vagovič: Ak by čurillovci neobvinili Pčolinského, možno by to bolo inak. Organizovaný zločin siaha až k Ficovi
Navštívili sme najkrajšie vianočné trhy v Chorvátsku: Jeden punč bol naozaj výnimočný, toto nás prekvapilo najviac
Rehoľná sestra Hermana: Musíme pracovať a platíme aj dane. Učím na vysokej škole, za službu v reholi nemám žiadne peniaze
Najlepšie rozhovory roka 2024: Miška žije v Istanbule s tureckým priateľom, Igor platí za nájom v Čiernej hore 200 eur
CIA vytvorila „živé monštrum“, od Sovietov malo získať to najcennejšie. Bizarná špionážna operácia mala tragický koniec
Gynekologička Marcišová: Tabletka „po“ nie je nebezpečnejšia ako Paralen, ženy stále vnímame ako chodiace inkubátory
Martin sa zamiloval do Islandu: Dá sa tam fungovať šetrne, rozpočet však dokáže ostrov zhltnúť aj za dva dni
Varené víno za 4,90 a punč za 5,50. Vianočné trhy vo Viedni ponúkajú veľa, v tomto boli lacnejšie než v Bratislave
Expert na kávu Ladislav Király: Hnevá ma, že taliansku kávu pokladajú ľudia za kvalitnú. Stačí sa pozrieť na zrná
Najnovšie články
Knihy od interez.sk
Nahlásiť chybu v článku