Niektorí pridávajú do majonézy aj srvátku. Je to kvôli tomu, že vám potom dlhšie vydrží. Ak ju však nemáte po ruke, nemusíte ju vôbec použiť, ale je potrebné rátať s tým, že majonéza bez srvátky vám v chladničke vydrží maximálne jeden mesiac.
Majonézu hneď po príprave uložíme v nádobe do chladničky a môžeme konzumovať. Pokiaľ ste predsa len použili srvátku, je potrebné nechať ju odležať aspoň 7 hodín. Majonéza sa hodí do rôznych šalátov, tak ako to všetci dobre poznáme, ale môžete ju použiť aj do rôznych sendvičov a dokonca aj na vajíčka so slaninkou a špargľou.
Dajte nám vedieť, či ste recept odskúšali, poprípade ak máte nejaké tipy na vylepšenie, podeľte sa o ne v komentároch.
Odporúčané články
Ivana trpí od puberty „chorobou seniorov“: Na liečbu som priplácala 400 eur mesačne, učitelia si mysleli, že sa flákam
Záhadnému miliardárovi hovoria česká sfinga: Má pod palcom energetiku aj médiá, vlastní najdrahší dom v Británii
Odborník na parfumy Jaroslav: Dobrú vôňu nájdete aj v drogérii, kúpa klonov je v pohode. Takto dokážete odlíšiť fejky
V troskách zdevastovanej krajiny založil firmu, ktorá zmenila svet. Meno inšpiratívneho zakladateľa však pozná málokto
Nápoký z Kultúrneho štrajku: Nominanti Šimkovičovej a Machalu plnia ich príkazy, nie sú schopní viesť žiadnu inštitúciu
Dva punče za 3,80 €, o 1/4 lacnejšie ubytovanie: Boli sme na vianočných trhoch pri Jadrane, ceny v Chorvátsku v zime šokujú
Tajomné tunely hlboko pod Moskvou: Sovietsky megaprojekt mal odštartovať Stalin, legendy o ňom dodnes kolujú aj v Rusku
Mačetou ju udreli do hlavy, na zemi bola zbraň. Dian Fossey milovala gorily a položila za ne život, jej smrť je záhadou
Najnovšie články
Knihy od interez.sk
Nahlásiť chybu v článku