Niektorí pridávajú do majonézy aj srvátku. Je to kvôli tomu, že vám potom dlhšie vydrží. Ak ju však nemáte po ruke, nemusíte ju vôbec použiť, ale je potrebné rátať s tým, že majonéza bez srvátky vám v chladničke vydrží maximálne jeden mesiac.
Majonézu hneď po príprave uložíme v nádobe do chladničky a môžeme konzumovať. Pokiaľ ste predsa len použili srvátku, je potrebné nechať ju odležať aspoň 7 hodín. Majonéza sa hodí do rôznych šalátov, tak ako to všetci dobre poznáme, ale môžete ju použiť aj do rôznych sendvičov a dokonca aj na vajíčka so slaninkou a špargľou.
Dajte nám vedieť, či ste recept odskúšali, poprípade ak máte nejaké tipy na vylepšenie, podeľte sa o ne v komentároch.
Odporúčané články
Prvá guľka trafila krk, druhá vystrelila mozog. Vraždu prezidenta Johna F. Kennedyho dodnes sprevádzajú konšpirácie
Nútila ho upratovať jej výkaly, bodala ho vidličkou: Z otrasného prípadu týrania muža manželkou bolo zle aj polícii
Jana prekonala rakovinu prsníka: Ľudia mi radili, že mám jesť kôstky z marhúľ, jeden cyklus chemoterapie stál 5-tisíc eur
Boli sme v novej slovenskej automatizovanej predajni: Nakúpite tu nonstop, stačiť vám bude iba mobil. Takto to funguje
Exkluzívne: Bude pred Vianocami na pultoch dostatok vajec? Slováci nakupujú vyššie objemy nepredvídateľne, rásť bude aj cena
Len za 10 eur sa okúpete v horúcej vode: Našli sme termálne kúpele u našich susedov, o ktorých Slováci ani len nepočuli
Adéla o práci animátorky v Grécku: Bonusom bolo zarobiť si krásne peniažky, cestovka nám hradila stravu aj ubytovanie
Sovietov odpočúvali pomocou informačnej zlatej bane v mori. Realitný maklér prezrádza, čo si všímať pri kúpe bytu
Kovačič pre interez o projekte 360° a o 17. novembri: Bez slobodných médií sa nám krajinu nepodarí opraviť
Najnovšie články
Knihy od interez.sk
Nahlásiť chybu v článku