Celý proces trvá približne 30 minút a maslo je potrebné neustále miešať. Na začiatku sa vám na povrchu môže urobiť biela pena, tá však po chvíľke zmizne a začnú sa vám oddeľovať jednotlivé zložky, ako som to spomínala na začiatku článku.
Keď vám ostane zlatistá, číra tekutina, maslo je hotové.
Na spodku hrnca budete mať usadenú hmotu a preto ghee maslo prelejte do pohára cez sitko.
Musím sa priznať, že keď som ho robila prvýkrát, tak mi zhorelo. Preto pri teplote v tomto prípade platí, že menej je niekedy viac.
K receptu pridávam aj video, kde nájdete všetky kroky.
[youtube _1ZcIM9O2cI 720 410]
Odporúčané články
Prvá guľka trafila krk, druhá vystrelila mozog. Vraždu prezidenta Johna F. Kennedyho dodnes sprevádzajú konšpirácie
Nútila ho upratovať jej výkaly, bodala ho vidličkou: Z otrasného prípadu týrania muža manželkou bolo zle aj polícii
Jana prekonala rakovinu prsníka: Ľudia mi radili, že mám jesť kôstky z marhúľ, jeden cyklus chemoterapie stál 5-tisíc eur
Boli sme v novej slovenskej automatizovanej predajni: Nakúpite tu nonstop, stačiť vám bude iba mobil. Takto to funguje
Exkluzívne: Bude pred Vianocami na pultoch dostatok vajec? Slováci nakupujú vyššie objemy nepredvídateľne, rásť bude aj cena
Len za 10 eur sa okúpete v horúcej vode: Našli sme termálne kúpele u našich susedov, o ktorých Slováci ani len nepočuli
Adéla o práci animátorky v Grécku: Bonusom bolo zarobiť si krásne peniažky, cestovka nám hradila stravu aj ubytovanie
Sovietov odpočúvali pomocou informačnej zlatej bane v mori. Realitný maklér prezrádza, čo si všímať pri kúpe bytu
Kovačič pre interez o projekte 360° a o 17. novembri: Bez slobodných médií sa nám krajinu nepodarí opraviť
Najnovšie články
Knihy od interez.sk
Nahlásiť chybu v článku