Reprofoto: Facebook (Bez servítky - TV JOJ)

Relácia Bez servítky je opäť pod paľbou kritiky.

Neprešiel ani mesiac, odkedy sme vás informovali o tom, že sa ľudia sťažujú na obsadenie relácie Bez servítky. Nešetrili totiž slovami kritiky, keď zbadali, že v ten týždeň budú súťažiť Marek Mezei a Strýco Filip, keďže už v šou boli a divákom sa nepáčilo, že sa vrátili znova. Nie je to pritom prvýkrát za túto sériu, čo sa zopakovali súťažiaci z predošlých sérií a tento týždeň to divákov čaká opäť. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Hoci je len pondelok a zatiaľ nestihla byť odvysielaná ani jedna epizóda z tohtotýždňovej Bez servítky, ľudia už teraz nešetria slovami kritiky. Nepáči sa im totiž, že sa v šou znovu objaví známa tvár a pýtajú sa, či sa do šou už naozaj nehlásia noví ľudia, keďže sa túto sériu takmer každý týždeň vracajú bývalí súťažiaci.

Nešetrili kritikou

Tento týždeň bude v Bez servítky súťažiť víťaz relácie VyVolení. Erik Hilár v minulosti už v tejto šou účinkoval, a to nielen raz. Prvýkrát sa pri sporáku ukázal pred tromi rokmi a odvtedy mal čas zlepšiť svoje kuchárske schopnosti. Ako sa však ukázalo, diváci nie sú na jeho kulinársky progres takí zvedaví, ako televízia pravdepodobne očakávala.

„To už nemyslíte vážne,“ napísala veľavravne diváčka v komentári. „Už vám tam nik nechce chodiť? Že vyťahujete dokola tie isté tváre…“ pridal sa druhý. „Zase Erik, to už nemyslíte vážne? Či zasa má zvyšovať sledovanosť?“ pýtal sa tretí. „Stále opakujete to isté,“ skonštatovala štvrtá.

Iná diváčka sa zas namiesto pobúrenia zasmiala, hoci má rovnaký problém. Napísala: „Onedlho očakávajme zase Noriku Šariku, potom profi kuchárov a dokolečka dokola.“

V komentároch sa navyše objavil nápad, ako reláciu oživiť aj bez toho, aby si tam televízia musela pozývať opozerané tváre. Diváčka navrhla: „Bože, vaša produkcia už ozaj nemá žiadne nápady? Čo tak im to trošku spestriť? Vyberte prihláseným na každý týždeň kuchyňu, s ktorou si musia poradiť. Napríklad: jeden týždeň z Talianska, ďalší Thajska… a podobne. Každý sa vie prihlásiť a súťažiť s jedlom, s ktorým si je istý. Ale nech sa každý popasuje s „neznámom“, keď sú presvedčení, že sú kuchári hodní 2000 €.“

Uložiť článok

Najnovšie články