Každý z nás má asi vlastný spôsob ako obieliť uvarené vajíčko. Väčšinou je to zdĺhavejšie, škrupina sa všade lepí a občas to so sebou prinesie aj trocha nervozity. Niekto vajíčko trasie v nádobe s vodou a iní, ako aj ja, sa trápime so šúpaním. Šéfkuchár a odborník na sushi, Windy´s Sukiyaki, prišiel na skvelý trik.
Článok pokračuje pod videom ↓
Na začiatok potrebujete vajíčka izbovej teploty.
Kým vám zovrie voda, pripravte si pripináčik.
Do zaoblenej časti vajíčka zapichnite pripináčik.
Nebojte sa, nič strašné by sa nemalo stať. Jedine by sa vám to nemuselo podariť na prvýkrát.
Pokračovanie na ďalšej strane…
Odporúčané články
Záhadnému miliardárovi hovoria česká sfinga: Má pod palcom energetiku aj médiá, vlastní najdrahší dom v Británii
Odborník na parfumy Jaroslav: Dobrú vôňu nájdete aj v drogérii, kúpa klonov je v pohode. Takto dokážete odlíšiť fejky
V troskách zdevastovanej krajiny založil firmu, ktorá zmenila svet. Meno inšpiratívneho zakladateľa však pozná málokto
Nápoký z Kultúrneho štrajku: Nominanti Šimkovičovej a Machalu plnia ich príkazy, nie sú schopní viesť žiadnu inštitúciu
Dva punče za 3,80 €, o 1/4 lacnejšie ubytovanie: Boli sme na vianočných trhoch pri Jadrane, ceny v Chorvátsku v zime šokujú
Tajomné tunely hlboko pod Moskvou: Sovietsky megaprojekt mal odštartovať Stalin, legendy o ňom dodnes kolujú aj v Rusku
Mačetou ju udreli do hlavy, na zemi bola zbraň. Dian Fossey milovala gorily a položila za ne život, jej smrť je záhadou
Investigatívec Vagovič: Ak by čurillovci neobvinili Pčolinského, možno by to bolo inak. Organizovaný zločin siaha až k Ficovi
Najnovšie články
Knihy od interez.sk
Nahlásiť chybu v článku