Foto: pixabay.com

Vďaka nemu nestratí váš vzťah svoje čaro ani po rokoch.

Veľa vzťahov stroskotalo na stereotype a na tom, že partneri začali mať po istom čase pocit, že upadli do rutiny a ich vzťah už nie je taký, aký býval predtým. Na to, aby sa to nestalo aj vám, ale existuje jeden veľmi efektívny trik.

Článok pokračuje pod videom ↓

Pravidlo 2-2-2 popísal portál Your Tango a keď sa ním inšpirujete, určite nebudete ľutovať.

Dôvodom, pre ktorý k vyššie popísanému problému väčšinou dochádza je to, že partneri sa prestanú snažiť o to, aby sa ich vzťah nezmenil len na sériu rutinných činností. Tu prichádza na pomoc pravidlo 2-2-2.

V čom spočíva? V tom, že svoj vzťah budete brať ako prioritu, a zariadite sa nasledovne:

  • Minimálne raz za každé 2 týždne si spolu vyjdete niekam von. 
  • Minimálne raz za každé 2 mesiace si vyrazíte na spoločný víkend.
  • Minimálne raz za každé 2 roky pôjdete na aspoň týždňovú dovolenku.
pixabay.com

Toto pravidlo vychádza z toho, že aj keď so svojou polovičkou ste spolu už niekoľko rokov, neznamená to, že máte prestať “randiť” a užívať si spoločnosť jeden druhého. Ak už máte dieťa, určite pochopí, že nejaký čas budete bez neho — aspoň si užije prítomnosť starých rodičov alebo iného príslušníka rodiny.

Pokiaľ vám finančná situácia práve nedovoľuje vyraziť si niekam, nenechajte sa tým odradiť, “rande” si predsa môže spraviť aj doma. Stačí len zapojiť fantáziu a trocha kreativity — môžete si napríklad vychutnať piknik na deke v obývačke, ochutnávku vín na balkóne či kino večer pri televízii. 

Čo hovoríte na tento nápad vy? Necháte sa ním inšpirovať? 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov