Unsplash/Scott Broome

Ak to tak je, nikdy o tom nebudete pochybovať.

Možno vám už nejeden muž vyčítal, že o jeho citoch pochybujete. Faktom ale je, že keď sa k vám nejaký bude správať ako ku svojej priorite — a to 24 hodín denne a 7 dní v týždni, nie len vtedy, keď na to práve bude mať náladu, pochybnosti mať nikdy nebudete. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako teda zistíte, že ste jeho prioritou? Týchto 10+ znakov popísal portál Thought Catalog. 

#1 Vždy je presný. Keď sa dohodnete, že niekde sa stretnete o siedmej, jednoducho tam bude a nenechá vás čakať. 

#2 Zaujíma sa o veci, o ktoré sa zaujímate vy. Chce o nich vedieť všetko a túži s vami zdieľať vaše nadšenie. 

#3 Bude tu vždy pre vás. Keď sa vám niekde pokazí auto, prejde aj stovky kilometrov, len aby vám  pomohol. Keď budete plakať v spálni, príde za vami a upokojí vás. Je to jednoducho človek, ktorý tu bude vždy pre vás. 

#4 Plánuje pre vás romantické rande a výlety. Prichádza so skvelými nápadmi, ako váš vzťah takýmito prekvapeniami spestriť, pretože mu na vás záleží. 

#5 Pomáha vám riešiť vaše problémy. Ak mu o nejakom poviete, jeho prvou otázkou je vždy to, ako vám môže pomôcť. Vždy vám pomôže nájsť riešenie, ktoré by fungovalo. 

Unsplash/Jonathan Borba

#6 Na všetky dôležité spoločenské udalosti ide s vami. Oslavy, svadby, stretávky. Keď je niekam pozvaný, považuje za samozrejmé, že vás vezme so sebou. 

#7 Vždy vás každému predstaví. V prvom rade svojej rodine, ale aj priateľom či kolegom. Robí to preto, že je hrdý na to, že ste jeho priateľkou. 

#8 Keď hovorí o budúcnosti, zahŕňa do nej aj vás. Všetko, čo plánuje, plánuje pre vás ako pre dvojicu. 

#9 Keď plačete, vždy vás dokáže rozveseliť. Nie je totiž tým, kto by vám tie slzy spôsoboval, a ak náhodou aj áno, sú to jedine slzy radosti. 

#10 Vždy si urobí čas na to, aby ste sa videli. Hlúpe výhovorky ako “Nemám čas” alebo “Niečo mi do toho prišlo” nie sú niečím, čo niekedy budete z jeho úst počuť. 

#11 Pamätá si aj maličkosti. Niekedy vám napríklad prinesie jedlo, ktoré ste len tak medzi rečou spomenuli a ani by sa vám nesnívalo, že si to zapamätá.

#12 Je vám verný a jeho vernosť je absolútne nespochybniteľná. Okrem toho vám nikdy nedá ani jediný dôvod na to, aby ste žiarlili na inú ženu.

#13 Teší sa na každú jednu vašu správu a odpíše hneď, ako je to možné. Nikdy vás nenechá na odpoveď čakať celé hodiny.

#14 Váš vzťah nie je jednostranný. Tak, ako sa oň snažíte vy, rovnako sa snaží aj on.

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov