Photo by Shot by Cerqueira on Unsplash

Ich nároky sú vysoké.

Žena s vysokou hodnotou, vysokým intelektom, atraktivitou a prirodzenou charizmou si zaslúži muža s rovnakými kvalitami — a samozrejme to platí aj naopak. Takíto muži si zaslúžia tú najlepšiu ženu, s tzv. magnetickou osobnosťou. Ako ju spoznáte?

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Your Tango popísal, že podľa týchto 5 vlastností. 

#1 Chce muža, ktorý bude iniciatívny

Žena s magnetickou osobnosťou pri sebe potrebuje muža, ktorý jednoducho bude mužom. Očakáva, že jej bude dvoriť, že bude gentleman, a že k nej bude mať úctu — rovnako ako ona k nemu. Očakáva však tiež, že rolu muža prevezme aj vo vzťahu — teda že on bude ten iniciatívny, a bude sa  snažiť o neustále rozvíjanie a napredovanie vzťahu. 

#2 Nežije v minulosti

Ženy s magnetickou osobnosťou majú veľké plány do budúcnosti, no vedia, že tá sa kreuje v prítomnosti. Nesústredia sa na to, čo bolo, pretože vedia, že dnes je nový deň, a na ničom inom nezáleží. 

#3 Priroritizujú samé seba

Takáto žena vie, že nič nie je dôležitejšie, ako jej vlastné blaho a dobro. Má dosť sebavedomia na to, aby vedela, že si zaslúži lásku, vernosť a úctu a radšej bude sama, než by mala byť s “mužom”, ktorí jej tieto základné veci nedá. Akonáhle vo vzťahu pociťuje bolesť alebo frustráciu, odíde a nechá sa uchvátiť mužom, ktorý si ju zaslúži. 

Photo by Cleo Vermij on Unsplash

#4 Magnetické ženy sú proste “cool”

Tieto ženy si prešli mnohým, no jedného dňa si uvedomili, že je čas usporiadať si život podľa seba. Našli tak svoj vnútorný pokoj a zbavili sa úzkostí zo všetkého, čo ich skľučovalo. Ich správanie preto odráža ich vnútorný pokoj a to, že si uvedomujú svoju vlastnú hodnotu. 

#5 Dokážu prijímať

Nie sú tým typom žien, ktoré “od nikoho nič nechcú”. Takáto žena je síce úplne samostatná a o všetko sa dokáže postarať sama, no je jej veľmi príjemné, ak pri sebe má muža, ktorý ju rozmaznáva, hýčka si ju a dáva jej priestor na to byť ženou. 

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov