Foto: pixabay.com

Vesmír je vždy na vašej strane.

Problémom toxických ľudí je to, že spočiatku si len málokedy uvedomujeme, že nám chcú ublížiť, a že s nami nemajú žiadne dobré úmysly. Ak ale veríte vo veci ako zákon príťažlivosti, sila pozitívneho myslenia, energie a podobne, viete, že vesmír chce pre vás vždy to najlepšie — a to je dôvod, prečo vám začne dávať znamenia.

Článok pokračuje pod videom ↓

Týchto 10 popísal portál Your Tango. 

#1 Informácie, ktoré sa k vám majú dostať, si vždy nájdu svoju cestu. Tak sa k vám o tejto osobe dostalo niečo, čomu síce nechcete veriť, no napriek tomu bije vaša intuícia na poplach. 

#2 Vždy, keď ste spolu, krátko na to sa vám udeje niečo negatívne. Akoby do vás nasiakla negatívna energia. 

#3 Ľudia, ktorí k nám patria, z nás majú robiť lepšieho človeka. Pri tejto osobe sa ale deje pravý opak — cítite, ako sa z vás pri nej na povrch vyplavujú tie najhoršie vlastnosti. 

#4 Pri tomto človeku máte vždy veľmi zvláštny pocit, kedy vám vaša intuícia hovorí, že váš vzťah je len dočasný. 

Ilustračná snímka: Unsplash

#5 Dostávate zvláštne znamenia. Tak napríklad, ak ide o nejakého falošného priateľa, neustále vám môže chodiť reklama na film o falošnom priateľstve a podobne. 

#6 Aj keď sa táto osoba práve správa normálne, jednoducho vám na nej niečo nesedí a cítite, že niečo nie je v poriadku, aj keď to ešte možno nedokážete pomenovať. 

#7 Po takmer každom vašom stretnutí sa cítite veľmi vyčerpane, ako keby z vás niekto doslova vysal všetku vašu energiu. 

#8 Tento človek sa zatiaľ možno zámerne nesnaží robiť vám peklo zo života, no aj tak sa to deje. Plynie vám z neho množstvo problémov, ktoré sa už len hromadia. 

#9 Máte pocit, že už aj ľudia vo vašom okolí sa snažia o to, aby ste s danou osobou prerušili kontakt. Nikto z nej totiž nemá dobrý pocit. 

#10 Bojíte sa v jej prítomnosti vyjadriť svoj názor, pretože viete, že by z toho mohol plynúť nejaký konflikt. Život ale nie je o tom, aby ste predstierali svoje šťastie, keď to tak necítite. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov