Autor fotky: Marlene Leppänen na Pexels

Niekto v lásku verí, niekto nie.

Ako by ste vysvetlili pojem “láska”? Možností či interpretácií je viacero, a žiadnu nemožno považovať za nesprávnu. Ide totiž o subjektívny pocit, ktorý prežíva každý z nás odlišne. Niektoré astrologické znamenia ale pojem “láska” vo svojom slovníku prakticky nemajú.

Článok pokračuje pod videom ↓

O ktoré znamenia ide? Popísal to portál Thought Catalog.

Škorpión

Škorpióni sú považovaní za jedno z najzmyselnejších znamení zverokruhu. Spôsobuje to ale aj to, že vyjadrením lásky je pre nich sex. Ľudí navyše vo všeobecnosti považujú za nedôveryhodných a získať si ich dôveru trvá večnosť. Dostať ich do (monogamného) vzťahu preto môže byť poriadne veľký problém.

Blíženec

Blíženci milujú myšlienku vzťahu a toho, že niekto by ich bezhranične miloval, avšak zároveň majú problém s tým, aby sa viazali len k jedinej osobe. Svet okolo seba si chcú užívať bez zábran, takže aj keď sa do niekoho skutočne zamilujú, stále zostávajú skeptickí a premýšľajú nad tým, či by nikde predsa len nenašli ešte niekoho lepšieho. Takto ale často sami seba dostávajú do špirály často sa striedajúcich vzťahov. 

Autor fotky: ROMAN ODINTSOV na Pexels

Panna

Ak hovoríme o prílišnom premýšľaní a nadmernom analyzovaní každej jednej situácie, Pannu jednoducho nikto neprekoná. Keď sa už do vzťahu dostanú, sú veľmi trpezlivými a príkladnými partnermi, avšak to by niekomu najprv museli začať dôverovať, čo je v ich prípade prakticky nemožné. Myslia si, že komukoľvek by túto šancu dali, sklamal by ich. 

Kozorožec

Kozorožci sú veľmi lojálnym znamením, a platí to aj v ich vzťahoch, paradoxne sa im ale väčšinou všemožne vyhýbajú. Nakoľko ide o ľudí, ktorí sú vo väčšine prípadov workoholici, boja sa investovať svoj čas, svoju energiu a v neposlednom rade i svoje financie do niečoho, čo by nevyšlo a ukázalo by sa to ako úplne zbytočné. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov