Foto: Unsplash/Kristina Flour

Nedozviete sa o nich prakticky nič.

Zatiaľ čo niektorí ľudia sú ako otvorená kniha a nemajú problém zveriť sa vám s čímkoľvek, o iných neviete prakticky nič, ani keď sa poznáte už roky. Niektorí ľudia o sebe totiž veľmi neradi hovoria a svoje súkromie si veľmi úzkostlivo strážia. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Thought Catalog popísal, ktoré 3 astrologické znamenia sú studnicou tajomstiev, ktoré si so sebou vezmú až do hrobu.

Panna

Panny sú známe svojou samostatnosťou, takže nie je až takým prekvapením, že o svoje tajomstvá sa neradi delia. Navyše, radi okolo seba vytvárajú ilúziu dokonalosti, čo by im mohlo vyzradenie ich tajomstiev prekaziť. O svojich chybách, zlyhaniach či obavách veľmi neradi diskutujú, pretože sa obávajú, že ľudia by to neskôr mohli použiť proti nim. Kým si ľudia narodení v tomto znamení k niekomu vytvoria dôveru, môže to trvať naozaj poriadne dlho.

Unsplash/Alexandru Zdrobău

Vodnár

Vodnár sa ani tak nesnaží byť tajomný zámerne, je to len jednoducho súčasťou jeho povahy. Paradoxne o sebe hovorí veľmi rád, veľmi veľa a rád na seba púta pozornosť, no keď si obsah jeho slov neskôr premietate v hlave, zistíte, že dokopy vám vlastne nič nepovedal. Vodnári to ale robia zámerne – vzťahy, ktoré udržiavajú, sú často povrchné, a preto považujú za jednoduchšie neprezrádzať o sebe veľa.

Škorpión

Toto znamenie by sme mohli považovať za úplne najviac tajomné. Škorpión síce je schopný vytvárať hlboké a intímne spojenia, avšak vždy si popritom zanechá aj svoje tajomstvá, o ktorých nie je ochotný hovoriť s nikým. Zaujímavé je ale na tomto znamení aj to, že sám sa vám k tomu, že má nejaké tajomstvá, prizná – považuje to vo vzťahu za vzrušujúce. 

thoughtcatalog
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov