Photo by Mark Tegethoff on Unsplash

Vedeli ste, že dnes v noci začína nov Mesiaca?

Zajtra, t.j. 7. septembra presne o 2:52 ráno, nastane nov Mesiaca, ktorý veľmi výrazne ovplyvní všetky astrologické znamenia. Ako na tom bude to vaše?

Článok pokračuje pod videom ↓

Bližšie sa na to pozrel portál In Style.

Baran

Tento nov Mesiaca pocítite predovšetkým v oblasti svojho zdravia. Budete mať potrebu viac sa naň zamerať, takže sa zameriate na osvojenie si nejakej novej rutiny, ktorá by posilnila váš pocit rovnováhy. 

Býk 

Vyzerá to tak, že tento nov Mesiaca vám do života prinesie nejakú novú známosť, alebo podporí začiatok nejakej novej kapitoly vo vašom už existujúcom vzťahu. Nebojte sa prejaviť vaše najhlbšie pocity.

Blíženci

Tento nov spôsobí, že zrejme začnete premýšľať nad vecami ako sťahovanie alebo podobnou veľkou zmenou vo vašom živote. Nalaďte sa na svoju intuíciu a veľmi pozorne počúvajte, čo vám poradí. Keď ju poslúchnete, konečne pocítite pocit bezpečia. 

Rak

Tento nov podporí vašu zvedavosť. Budete mať neutíchajúcu túžbu nasávať nové znalosti a zručnosti. Čo sa týka pracovnej oblasti, vyskúšajte so svojimi priateľmi alebo kolegami brainstorming, môžete prísť na skvelé nápady. 

Autor fotky: luizclas na Pexels

Lev

Nadchádzajúce obdobie bude mimoriadne priaznivé pre vašu finančnú situáciu. Svoj plán zarábania peňazí posuniete na vyšší level a okrem nečakaného zisku sa vám podarí získať aj uznanie. 

Panna

Tento nov Mesiaca prebehne práve vo vašom znamení. Vďaka tomu pocítite veľkú duševnú i mentálnu silu, ktorá vám pomôže urobiť rozhodnutia a kroky, ktoré ste možno už dlhšie odkladali. 

Váhy

Tento nov Mesiaca vás podnieti k tomu, aby ste si dopriali pokojnejšie obdobie kvôli načerpaniu nových síl. Deje sa to ale len preto, aby ste sa zregenerovali, a do novej etapy vášho života vstúpili v plnej sile. 

Škorpión

Vám prinesie toto obdobie nejaké nové skupinové spolupráce či projekty. Prijmite ich, dodajú vám totiž pocit spolupatričnosti a posunú vás tiež bližšie k tomu, po čom už dlhšie túžite. Otvárajú sa vám nové možnosti.

Strelec

Toto obdobie bude skvelým pre rozvoj vašej kariéry. Sústreďte sa naplno na svoje profesionálne ciele, ich dosahovanie pre vás teraz bude hračkou. Pomôže vám aj vaše sústredenie, ktoré je aktuálne na maxime. 

Autor fotky: Arnie Watkins na Pexels

Kozorožec

Tento nov Mesiaca vás podnieti k tomu, aby ste vyšli zo svojej komfortnej zóny. Týka sa to predovšetkým vyjadrenia toho, čo nosíte vo svojom srdci – konečne nájdete odvahu dať to zo seba von.

Vodnár

Môžete sa pripraviť na to, že váš nový vzťah sa posunie na ďalšiu úroveň. Konečne máte pocit, že ste po dlhšom čase našli s niekým novým hlboké a zmysluplné spojenie, ktoré vám viac dáva ako berie.

Ryby

Budete cítiť potrebu vyhýbať sa širšiemu okruhu ľudí, a naopak, budete chcieť prehlbovať vzťah s niekým, kto je pre vás výnimočný. Toto vás zblíži ešte viac. 

instyle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov