Foto: pixabay.com

Ako to vyzerá s vaším vzťahom?

Ak nie je váš vzťah tým “pravým”, jednoducho to budete cítiť na viac či menej nápadných signáloch, ktoré vám vaša polovička bude dávať. Platí to ale aj naopak – keď to s vami myslí na 100 % vážne, nebudete čeliť pochybnostiam, ale týmto 13 dôkazom. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Popísal ich portál Your Tango. 

#1 Je preňho/pre ňu dôležitý aj váš názor a vždy sa vás naňho opýta.

#2 Vo vašom vzťahu nechýba úprimnosť a transparentnosť. Nemáte pred sebou žiadne tajomstvá a nič sa nesnažíte jeden pred druhým skryť. 

#3 Ani jeden z vás (pokiaľ to nie je z nejakého dôvodu nevyhnutné) nie je v kontakte so svojimi ex.

#4 Venuje vám pozornosť, aj keď práve nemôžete byť spolu. Vždy si nájde zopár sekúnd na to, aby vám napísal, že mu chýbate, alebo že sa na vás teší. 

#5 Robí si s vami plány do budúcnosti. Keď hovorí o tom, čo bude, zahŕňa vás do toho.

#6 Snaží sa o to, aby ste spolu vykonávali aj niektoré zo svojich záľub. Je to totiž skvelý spôsob, ako posilniť váš vzťah.

Foto: pixabay.com

#7 Vidíte, že vaša polovička už dostatočne vyzrela a dospela na to, aby jej nerobilo problém byť v serióznom a dlhodobom vzťahu. 

#8 Už poznáte jeho/jej rodinu a priateľov. Je teda evidentné, že vás už považuje za súčasť svojho života.

#9 Pri vašich blízkych sa vždy snaží urobiť dobrý dojem. Keďže mu/jej záleží na vás, dbá aj na názor vašich najbližších.

#10 Keď sa raz na niečom dohodnete, platí to. Dáva si jednoducho záležať na tom, aby  to, čo povie, vždy platilo, a aby ste sa na to mohli na 100 % spoľahnúť. 

#11 Záleží mu/jej na vašom šťastí. Neustále sa vám snaží urobiť radosť, hoci len nejakou drobnosťou. 

#12 Máte pre ňom/nej zvláštny pocit istoty. Cítite, že k sebe patríte, a že tentokrát to naozaj vyjde. 

#13 Keď ste spolu, čas beží neuveriteľne rýchlo a všetko s vám zdá byť tak “jednoduché”. Presne tak sa totiž človek cíti, keď nájde svoju spriaznenú dušu. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov