Foto: pixabay.com

Máte pri niekom pocit, že ho poznáte už celú večnosť?

Vzťahy (nielen tie romantické) sú zvláštne. S niektorými ľuďmi sa môžete aj roky stretávať hoci aj každý deň, no stále budete mať pocit, že ich nepoznáte. Iných zas môžete poznať napríklad týždeň, no budete mať pocit, ako by ste ich poznali celé roky. Čo ak je to ale naozaj tak?

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Your Tango popísal 3 nepriestrelné znamenia, podľa ktorých spoznáte, že s niekým ste sa spoznali už v minulom živote. 

#1 Od začiatku cítite zvláštne prepojenie 

Pozor, nehovoríme len o tom, že musí ísť vyslovene o niečo pozitívne. Ak ste mali s touto osobou v minulom živote napäté vzťahy, stane sa vám, že pri ňom budete cítiť vždy obrovský nepokoj, až hnev — a nebudete si vedieť vysvetliť prečo. 

Samozrejme to ale môže fungovať aj presne naopak. Ak k sebe dve duše patria, vždy k sebe nájdu cestu. Ak teda pri niekom cítite silné bezprostredné spojenie, príčinou môže byť práve toto. 

pixabay.com

#2 Vaše prepojenie je doslova telepatické

Stalo sa vám už niekedy, že ste stretli niekoho, s kým ste sa dokázali dorozumieť aj bez slov? Alebo že ste si navzájom dokončovali vety, pretože ste presne vedeli, čo ide ten druhý povedať? Alebo že ste často niečo povedali úplne naraz?

Áno, aj takto funguje telepatia. Tiež sa vám môže napríklad diať, že na danú osobu len pomyslíte, a o pár sekúnd vám od nej príde správa. Toto všetko sú znaky veľmi vzácneho druhu prepojenia. 

#3 Oči sú bránou do duše

S týmto tvrdením ste sa už určite neraz stretli. Je to skutočne pravda, a preto sa vám zrejme stalo, že keď ste sa tejto osobe pozreli do očí úplne po prvýkrát, mali ste pocit, ako by ste sa do nich pozerali už miliónkrát predtým. 

Ak sa vám to niekedy stane, dávajte si pozor. Táto osoba síce môže byť vašou celoživotnou láskou, ale aj vaším odvekým nepriateľom. Množstvo starých kultúr totiž verí tomu, že oči sa nikdy nemenia, ani od narodenia k narodeniu. Preto sme schopní rozpoznávať našich “duchovnných spoločníkov” z minulých životov. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov