Foto: Unsplash/Clay Banks

Ostali ste po rozchode v kontakte so svojím/svojou ex?

Hovorí sa, že čas lieči a to platí najmä po bolestivých rozchodoch. Nie každý z nás je pripravený ostať v kontakte so svojim bývalým partnerom. Portál Thought Catalog vystavil zoznam znamení, ktoré sú na toto priateľstvo pripravené.

Článok pokračuje pod videom ↓

Strelec

Vo svojom živote a vo svojich vzťahoch postupujete ľahko a vaši partneri to vedia. Nepáči sa vám predstava, že ste pripútaní k človeku, a snažíte sa udržiavať svoje vzťahy celkom neformálne. Keď sa tieto vzťahy vyvíjajú, zvyčajne to nie je o tom, s kým chodíte, ani o tom, že nechcete niečo až príliš záväzné. So svojím bývalým partnerom môžete ostať priateľom stále, no je dôležité, aby o to stál aj on.

Váhy

Je veľmi pravdepodobné, že po rozchode padla otázka: „Môžeme byť stále priateľmi?“ Mysleli ste to úplne vážne. Aj keď na začiatku po ukončení vzťahu môžete urobiť malý krok späť, nebude to trvať dlho, kým sa znovu spojíte. Stále si pamätáte všetky pozitívne vlastnosti, ktoré mal váš bývalý, a stále chcete, aby boli súčasťou vášho života.

Foto: Unsplash/Candy Goode

Vodnár

Zvyčajne sa vyhýbate vzťahom, pretože nechcete pokaziť dobré priateľstvo. Ak však nakoniec skončíte vo vzťahu, je to založené na priateľskom základe. Je to ten, ku ktorému sa snažíte vrátiť, ak vzťah skončí. Nie je vôbec nezvyčajné, že vo vašej skupine priateľov sa nachádza niekoľko osôb, s ktorými ste tvorili pár.

Ryby

Odpútať sa od ľudí, s ktorými ste randili, je pre vás nesmierne náročné. Neustále sa vám v hlave prehrávajú pekné spomienky a neviete si predstaviť, že by ste o týchto ľudí prišli. Taktiež bojujete so strachom, že rozchod s nimi mohol byť nesprávnou voľbou, a radi by ste si s nimi udržali kontakt, ak by ste si v budúcnosti chceli opäť stretnúť.

Rak

Ak ste rak, je pre vás náročné opustiť vzťah. Hoci jedna vaša časť chce vystrihnúť dotyčnú osobu zo života, druhá časť to nedokáže. Aj keď vás už bývalý partner možno nepriťahuje, budúci kontakt je pre vás dôležitý, pretože mu chcete ukázať, že sa na vás môže stále obrátiť.

Blíženci

Po rozchode si budete užívať nové skúsenosti, no túžba po stálom kontakte s tými starými vás neopustí. Ste znamenie, ktoré nevidí problém v tom, že by ste mali ostať v kontakte so svojím bývalým partnerom.

Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov