Autor fotky: Alexandro David na Pexels

Mesiac vstúpi do novu o 22:14.

Dnes nás čaká predposledný nov Mesiaca tohto roku. Ako uvádza aj portál Bustle, astrológovia sa jednohlasne zhodujú na tom, že čo sa týka intenzity vplyvu na jednotlivé astrologické znamenia, jednoznačne ide o jeden z najsilnejších novov tohto roku.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ktoré astrologické znamenia teda ovplyvní najviac a akým spôsobom?

Býk

Vaše vzťahy sú v poslednom období mimoriadne napäté, a tento nov Mesiaca to všetko len zintenzívni. Každý Býk by mal byť pripravený na vážny rozhovor so svojou polovičkou, s nadriadeným či s najlepším priateľom. Dajte si ale záležať na tom, aby ste nereagovali príliš “vášnivo”. V tomto období sa tiež môžete cítiť tak, ako keby vás niekto neustále kontroloval, a vám začína chýbať sloboda. Tlak pociťujete aj v práci, nakoľko ste aktuálne nútený pracovať veľmi tvrdo. 

Lev

Ľudia narodení v znamení Leva by si mali doslova pripraviť vreckovky, nakoľko pri dnešnom nove Mesiaca budú mimoriadne sentimentálni. Budete sa cítiť veľmi nostalgicky a preto zrejme budete vyhľadávať svoju rodinu, ktorá ale môže mať v tomto období nejaké problémy. Navyše vás môže trápiť pocit, že tam, kde práve ste, sa necítite byť “doma”, a preto začínate uvažovať nad zmenou. 

Autor fotky: Ron Lach na Pexels

Vodnár 

Tlak vo vašej práci sa stupňuje a vás to už definitívne prestane baviť. Začnete preto uvažovať nad zmenou zamestnania, alebo dokonca nad úplnou zmenou kariéry, čo vo vás ale zároveň vyvoláva úzkostné pocity. Skúste preto zostať v pokoji, nájdite si čas na zamyslenie sa nad tým, čo vám naozaj ide a vyhľadajte si nejaké nové pracovné pozície. Ľahké to ale mať nebudete, nakoľko práve zrejme prežívate problémové obdobie nielen vo svojej práci, ale aj v súkromí. 

Škorpión

Nakoľko tento nov je práve vo vašom znamení, či ste na to pripravený alebo nie, transformatívne zmeny do vášho života jednoducho prídu. Ide pre vás o najdôležitejšie obdobie celého roka, preto sústreďte všetku svoju pozornosť do nasledujúcich 10 dní a vytvorte si život svojich snov. Sťažovať vám to ale môže partner, ktorý sa správa iracionálne alebo nejaké iné problémy, ktoré vás nútia prevziať zodpovednosť. 

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov