Foto: Pexels/Alexandro David

Tento spln sa nesie v znamení Leva.

Leto je v plnom prúde a tak ako každý mesiac, aj v tomto nás čaká nov Mesiaca — a to práve dnes. Tentokrát sa ponesie v znamení Leva, takže vo všeobecnosti podnieti našu tvorivosť a pripomína nám, že je úplne v poriadku byť tak trochu “sebecký” a venovať si čo najviac lásky a pozornosti. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Portál Bustle popísal, ktoré 3 znamenia pocítia tento spln najviac intenzívne. 

Býk

Ľudia narodení v tomto znamení môžu v nadchádzajúcich dňoch cítiť intenzívnu povinnosť chrániť nielen seba, ale aj svojich blízkych. Dajte si však pozor — táto “ochranná” energia sa môže veľmi ľahko premeniť na aroganciu. Buďte tiež otvorení novým príležitostiam, ktoré sa vám v tieto dni naskytnú. Zmena je síce nepohodlná a na prvý pohľad sa vám možno nebude pozdávať, pôjde ale o niečo, čo vás má posunúť vpred. 

Foto: pexels.com/cottonbro

Lev

Všetky oči sú práve na vás — presne tak, ako to máte najradšej. Tento nov ešte viac podporí vašu úžasnú, sebavedomú energiu. Budete sa cítiť ešte odvážnejšie ako zvyčajne, dajte si ale pozor v profesionálnej oblasti. Mohlo by sa totiž stať, že na seba budete chcieť strhnúť aj pozornosť za zásluhy iných, čo by mohlo vaše pracovné vzťahy poriadne naštrbiť. Buďte tímovým hráčom a všetko bude v poriadku. 

Vodnár

Tento nov dá u ľudí narodených v tomto znamení do popredia predovšetkým ľúbostný život. Nadchádzajúce obdobie akosi pritiahne do vášho života ďalšiu drámu a je veľmi pravdepodobné, že vo vzťahu k vášmu partnerovi alebo domovu vo všeobecnosti vznikne nejaký konflikt. Na druhej strane ale zažívate nával túžby po romantike, takže sa môže stať, že vo vašom živote sa objaví niekto nový. 

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov