Photo by Maria Orlova from Pexels

Vek ani zďaleka nie je tým, čo ovplyvňuje našu dospelosť.

Niektorí ľudia dospejú vo svojej 15-tke, iným sa to zas nepodarí ani v ich 50-tke. Takíto ľudia ale dokážu spôsobiť poriadnu “neplechu” a množstvo starostí v našom živote. Najlepšie je vyhýbať sa im, najprv ich ale musíte identifikovať.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako na to? Odpoveď prináša portál Your Tango. 

#1 Táto osoba sa snaží správať tak, akoby mala podstatne menej rokov. Ospravedlňuje to tým, že vek je len číslom, a cíti sa mlado. Jej prejavy sú ale až neprimerané. 

#2 Nevyspelí ľudia vás tiež veľmi často budú chcieť využiť. Veľmi radi totiž dostávajú, avšak keď majú niečo dať alebo nejak pomôcť oni, stratia sa. 

#3 Nedokážu zotrvať vo vážnom a monogamnom vzťahu. Svoje správanie každému vysvetľujú tým, že sa pre vážny vzťah jednoducho “nenarodili”.

#4 Keď v nejakom krátkodobom vzťahu aj sú, správajú sa doslova tak, akoby mali zo záväzkov fóbiu.

#5 Majú problém robiť rozhodnutia, ktoré síce oni považujú za “vážne”, ale pre iných sú to maličkosti. Tak napríklad, keď sa rozhodujú pre kúpu nejakého nového spotrebiča alebo nábytku, trvá im to zvyčajne celé mesiace. 

Photo by Anete Lusina from Pexels

#6 Spravidla majú množstvo známych, s ktorými by sa najradšej vkuse len niekde zabávali, ale v skutočnosti väčšinou nemajú ani jedného pravého priateľa, na ktorého by sa mohli kedykoľvek spoľahnúť. 

#7 Veľmi často sú pasívne-agresívni. Sú tvrdohlaví a drzí, no vždy sa to budú snažiť uhrať na slušnosť alebo na to, že len hovoria svoj “názor”.

#8 Sú narcistickí a sebeckí. Od týchto ľudí sa len sotva dočkáte pomoci, súcitu alebo čo i len dobrých a čistých úmyslov. 

#9 Často trpia syndrómom obete. Veľmi často pri nich budete počúvať o tom, ako sú obeťou systému, niekoho druhého alebo celého sveta. 

#10 Nikdy si nepriznajú svoju chybu. Celý svet môže za všetko, ale oni nemôžu za nič. Od takéhoto človeka sa nikdy nedočkáte toho, že by si priznal vinu. 

yourtango
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov