Foto: pexels.com

Mesiac dnes vstúpil do novu a to znamená, že jeho vplyv budeme pociťovať mimoriadne silno. Je v znamení Vodnára, čo znamená, že pre mnohých ľudí môže byť poriadne nepríjemný. Ak teda cítite isté nepohodlie alebo tenzie, vedzte, že to môže byť spôsobené práve týmto.

Nakoľko obdobie Kozorožcov síce presahuje aj do januára, no začína sa ešte v decembri, Vodnárov považujeme za znamenie, ktorým sa ročný cyklus začína. Vo všeobecnosti je teda teraz preto čas na nové začiatky či náročné rozhodnutia, ktoré sme dlhšie odkladali. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Aké 3 astrologické znamenia ale ovplyvní tento nov najviac? To už popísal portál Bustle. 

Býk

Pre Býkov môže byť  toto obdobie veľmi nepríjemné. Majú totiž radi svoje zázemie a svoje pohodlie, no vnútorne cítia, že v poslednom období čelia mnohým výzvam. To je na jednej strane dobré, pretože sa posúvajú vpred, no na druhej strane im to narúša ich drahocenný pokoj a pohodu. Býci preto môžu mať pocit, že sú doslova “nasilu” vytláčaní zo svojej komfortnej zóny, zostaňte ale pokojní. Zmeny, ktoré sa vám dejú, síce sú nepohodlné, no vystrelíte vďaka nim nahor. 

pixabay.com

Lev

Nie je žiadnym tajomstvom, že ľudia narodení v tomto znamení sa považujú za dosť samoľúbych. To ale môže byť problém, nakoľko tento nov vás bude podnecovať k tomu, aby ste venovali pozornosť a lásku aj niekomu inému – s čím sa ale nemusíte stotožniť. Vodnár a Lev sú totiž absolútnymi protikladmi – zatiaľ čo Vodnár má zväčša veľmi nízke sebavedomie a neustále sa podriaďuje druhým, Lev je znamením, ktoré sa doslova zbožňuje a vždy musí byť po jeho. Tenzia medzi týmito dvomi znameniami sa prenesie v nasledujúcich dňoch aj do vášho života a zrejme to pocítite tak, že niekto z vašich najbližších na vás doslova tlačí v oblasti prejavovania emócií. 

Škorpión

K tenzii dochádza aj medzi dominujúcim Vodnárom a Škorpiónom. Vodnár totiž intimitu rád nemá a skôr sa jej vyhýba, Škorpión ju, naopak, miluje. V najbližších dňoch sa to môže prejavovať tak, že v spoločnosti sa budete cítiť veľmi nepríjemne a budete doslova vyhľadávať samotu či súkromie. K ničomu sa ale nenúťte – ak cítite, že chvíľu chcete byť naozaj sami, je to úplne v poriadku. Počúvajte svoju intuíciu. 

bustle
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov