Nie. Nevravíme ich ani (najlepšej) priateľke. Pretože to, čo vedia dvaja, už viac nie je tajomstvom.

Poznáte to? Niečo sa vo vzťahu stane a vás začne svrbieť jazyk. Čo najskôr to potrebujete prebrať so svojou kamarátkou. Dohodnete sa na stretnutí a pri kávičke a zákusku to vysypete zo seba von. No druhá strana sa zvyčajne dokáže preriecť práve v tej najnevhodnejšej chvíli. A nám to vôbec šťastia neprinesie.

Článok pokračuje pod videom ↓

Čo by sme si teda jednoznačne mali nechať pre seba a nepovedať to ani najlepším priateľom? Týchto 7 naozaj chúlostivých vecí by nemal vedieť nikto. Teda okrem vás a vášho partnera.

#1 (Po)city a emócie

Mariya Zavolokina

Partner očakáva, že budeme preňho prístavom, v ktorom môže byť sám sebou – a teda v slabej chvíli môže priznať aj svoju slabosť. No určite nečaká, že jeho zlyhanie roztrúbite svojmu okoliu. Ak sa raz „prekecnete“ a on sa to dozvie, medzi vami sa vážne naštrbí dôvera. A to vám predsa za to nestojí!

#2 Hádky a nadávky

Mariya Zavolokina

Všetci vieme, že v krízových situáciách si vieme nepekne navzájom vynadať. Avšak každá búrka raz pominie a všetci robíme chyby. Ani obsah našich hádok by sme nemali prezrádzať svojim priateľom. Môže sa to obrátiť proti nám.

#3 Váš sexuálny život

Mariya Zavolokina

Tak to, čo sa deje vo vašej spálni, nemusí nikoho zaujímať. Ak už máte nejaké problémy, mali by ste to riešiť s príslušným terapeutom a nie s kamarátkou, ktorá to určite povie ďalším známym. Vášho partnera to môže ukázať v nepeknom svetle. A určite by ho to nepotešilo, chudáka.

#4 Chúťky našich bývalých partnerov

Mariya Zavolokina

„Čo sa stane v Las Vegas, ostane v Las Vegas.“ Poznáte túto hlášku? Ak nie, tak stojí za to si ju osvojiť. Nikdy predsa nemôžeme vedieť, či náš súčasný partner ostane s nami až do konca života. Viete si predstaviť, čo by to bolo, keby naše sexuálne chúťky a zvyky vykladal ďalšej partnerke? Preto je fér, keď ani my pred ním nevyťahujeme zvyky a zvláštnosti našich bývalých partnerov. To by samozrejme malo platiť pre oboch.

#5 Obavy a strachy

Mariya Zavolokina

Všetci sa niečoho bojíme. A zvyčajne o tom náš partner vie. No je nefér, keď si z vášho strachu robí žarty. Je to netaktné a drzé. Preto by malo byť žartovanie o takýchto veciach vyslovene zakázané.

#6 Finančné problémy

Mariya Zavolokina

Kto sa aspoň raz v živote nestretol s finančnými suchotami? Sú výzvou pre každý pár. No problémy sú na to, aby sa prekonávali. Váš partner sa však môže cítiť maximálne nepríjemne a neschopne, ak o jeho finančných problémoch vie aj vaše okolie. Ak sa náhodou naozaj potrebujete poradiť s rodinou, pretože si neviete rady, najprv to prekonzultujte s ním.

#7 Nedostatky

Mariya Zavolokina

Každý má nejaký nedostatok. Niekto nemusí vedieť variť, iný zas nemá rád upratovanie. No a čo? Svet sa vari kvôli tomu nezrúti. Vaše nedostatky však nie sú pre uši nepovolaných. Ich nevyžiadané rady vám asi veľa sebavedomia nedodajú, však?

Preto nabudúce, keď vás bude svrbieť jazyk, skúste prepnúť pozornosť. Čerstvá klebeta predsa za sklamanie partnera nestojí!

Pozri aj: 10 tajomstiev o živote, o ktorých chytrí ľudia vedia, no nikdy o nich nehovoria nahlas

brigthside
Všetko začína v tvojej hlave
Uložiť článok

Viac článkov