Do zmesi postupne pridávame ostatné ingrediencie a ďalej mixujeme. Ak chceme trochu redšiu konzistenciu, pridáme viac kokosového mlieka. Ak neviete zohnať v obchode kokosové mlieko, postačí vám napríklad aj mandľové, ryžové, či sójové.
Nutella nám vydrží v chladničke niekoľko týždňov, ale ak ste maškrtníci ako ja, neohreje sa u vás ani niekoľko dní. Je skvelá do palaciniek, na hrianku, alebo len tak na sobotňajšiu vianočku.
Ak máte viac fantázie, môžete použiť aj iný olej, napr. makadamiový, poprípade miesto lieskovcov môžete pridať mandle, niekto pridáva aj kondenzované mlieko, je to na vás. Toto je recept, aký pripravujem ja.
Odporúčané články
Ivana trpí od puberty „chorobou seniorov“: Na liečbu som priplácala 400 eur mesačne, učitelia si mysleli, že sa flákam
Záhadnému miliardárovi hovoria česká sfinga: Má pod palcom energetiku aj médiá, vlastní najdrahší dom v Británii
Odborník na parfumy Jaroslav: Dobrú vôňu nájdete aj v drogérii, kúpa klonov je v pohode. Takto dokážete odlíšiť fejky
V troskách zdevastovanej krajiny založil firmu, ktorá zmenila svet. Meno inšpiratívneho zakladateľa však pozná málokto
Nápoký z Kultúrneho štrajku: Nominanti Šimkovičovej a Machalu plnia ich príkazy, nie sú schopní viesť žiadnu inštitúciu
Dva punče za 3,80 €, o 1/4 lacnejšie ubytovanie: Boli sme na vianočných trhoch pri Jadrane, ceny v Chorvátsku v zime šokujú
Tajomné tunely hlboko pod Moskvou: Sovietsky megaprojekt mal odštartovať Stalin, legendy o ňom dodnes kolujú aj v Rusku
Mačetou ju udreli do hlavy, na zemi bola zbraň. Dian Fossey milovala gorily a položila za ne život, jej smrť je záhadou
Najnovšie články
Knihy od interez.sk
Nahlásiť chybu v článku