Máte radi Horalky, Margot či Koko? Viete vôbec, koľko cukru sa v nich nachádza? Ak nie, Slovenka Lenka Sameková vytvorila skvelú kampaň, v ktorej názorne ukazuje, koľko cukru sa v jednotlivých najobľúbenejších sladkostiach nachádza. Možno budete prekvapení, no je ho tam viac, ako ste si doteraz mysleli. Cukor je proste cukor, a nachádza sa všade. A je ho skutočne veľa.
Článok pokračuje pod videom ↓
16. Bebe Dobré ráno – 28g cukru na 100g
15. Horalky – 33g cukru na 100g
14. Lina – 33g cukru na 100g
13. Mila – 34g cukru na 100g
12. Mäta – 35g cukru na 100g
11. Fidorka – 37g cukru na 100g
10. Kávenky – 39g cukru na 100g
9. Miňonky – 41,5g cukru na 100g
8. Sójové rezy – 49,1g cukru na 100g
7. 3bit – 49,5g cukru na 100g
6. Koko – 50,7g cukru na 100g
5. Deva – 52g cukru na 100g
4. Margot – 52,5g cukru na 100g
3. Kofila – 55,5g cukru na 100g
2. Rumba – 57,5g cukru na 100g
1.Banány – 58,1g cukru na 100g
gazduj.sk
Odporúčané články
Najlepšie rozhovory roka 2024: Eva sa vydala v Tunisku za Araba, peniaze nerieši. Tristan zarábal v Nemecku aj 3000 eur
Katka je sprievodkyňou v Riu: Minimálna mzda je asi 250 eur, mesto je viac nebezpečné pre domácich než turistov
Prvá guľka trafila krk, druhá vystrelila mozog. Vraždu prezidenta Johna F. Kennedyho dodnes sprevádzajú konšpirácie
Nútila ho upratovať jej výkaly, bodala ho vidličkou: Z otrasného prípadu týrania muža manželkou bolo zle aj polícii
Jana prekonala rakovinu prsníka: Ľudia mi radili, že mám jesť kôstky z marhúľ, jeden cyklus chemoterapie stál 5-tisíc eur
Boli sme v novej slovenskej automatizovanej predajni: Nakúpite tu nonstop, stačiť vám bude iba mobil. Takto to funguje
Exkluzívne: Bude pred Vianocami na pultoch dostatok vajec? Slováci nakupujú vyššie objemy nepredvídateľne, rásť bude aj cena
Len za 10 eur sa okúpete v horúcej vode: Našli sme termálne kúpele u našich susedov, o ktorých Slováci ani len nepočuli
Adéla o práci animátorky v Grécku: Bonusom bolo zarobiť si krásne peniažky, cestovka nám hradila stravu aj ubytovanie
Najnovšie články
Knihy od interez.sk
Nahlásiť chybu v článku