Foto: Instagram (damskyklub_rtvs)

Moderátorky Dámskeho klubu držia krok s dobou.

Hoci Dámsky klub sledujú skôr staršie ročníky, moderátorky rady a často ukazujú, že ich tipy a triky sú pre všetky generácie žien. Navyše samy držia krok s dobou a tiež s módou. Nedá sa totiž poprieť, že Soňa aj Karin sú vždy štýlové a vyzerajú fantasticky. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Najnovšie Soňa Müllerová a Karin Majtánová ukázali, že hoci majú po 50, stále sledujú trendy. Vo videu ich totiž môžete vidieť, ako predvádzajú jeden z trendov, ktorý teraz panuje na sociálnych sieťach. Nie je to pritom prvýkrát, čo sa chopili trendu z TikToku, keďže sme vás nedávno informovali, že týmto štýlom predviedli svoje outfity.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dámsky klub (@damskyklub_rtvs)

Nadšenie vyjadrili tancom

Teraz namiesto toho, aby ukázali svoje outfity, predviedli svoje tanečné schopnosti. Tento trend totiž spočíva v tom ukázať rytmickým tancom svoju radosť z niečoho a zároveň ukázať osobu, s ktorou túto radosť prežívate. Teda trend ako stvorený pre moderátorky Dámskeho klubu, čo ich spoločné video aj ukázalo.

Vo videu sa Soňa a Karin tešili z piatku a podľa komentárov na Instagrame, kde im ľudia tlieskali či posielali srdiečka, je jasné, že zapojiť sa do TikTok trendu bol pre ne skutočne ten správny krok. Navyše, z úsmevov na ich tvárach bolo jasné, že sa pritom moderátorky poriadne zabavili a tak boli spokojné ony aj ich diváčky.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dámsky klub (@damskyklub_rtvs)

Uložiť článok

Najnovšie články