Foto: Instagram/dararolins_vermi

Speváčka vracia úder.

Za spev je vychvaľovaná do nebies, no čo sa týka výzoru, objavujú sa zmiešané reakcie. Mnohí jej vyčítajú plastiky a zákroky, ktoré pomohli k jej bezchybnému vzhľadu, no speváčka sa bráni. Ako tvrdí, je za tým niečo úplne iné. 

Článok pokračuje pod videom ↓

V poslednom čase je Dara Rolins zavalená poriadnou dávkou kritiky. Nedávno sa na nej mnohí opäť vybúrili po tom, ako zverejnila na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej je oblečená v elegantnom outfite s hlbokým výstrihom na jednej spoločenskej udalosti, ako sme vás informovali v predošlom článku. Niektorí skonštatovali, že vyzerá stále horšie a dokonca si vyslúžila prirovnanie k voskovej figuríne. 

Jasný odkaz pre fanúšikov

Ozýva sa čoraz viac ľudí, ktorí vyjadrujú nespokojnosť s jej výzorom. Podľa nich to jednoducho preháňa. Jedna z komentujúcich na Instagrame zareagovala, že je po plastike. V tomto prípade už Dare praskli nervy, čo dala najavo svojou jasnou reakciou. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)


Áno, priznávam. Je jedna téma, ktorá lezie nielen mne – už myslím mnohým krkom. Taký nekonečný kolotoč hlúpych, obmedzených názorov. A to sa tomu ani nechcem venovať, ale v komentoch sa to vždy zvrtne. A ja mám občas potrebu sa ozvať a vniesť medzi tie hlúpe názory trochu osvety. V prípade slečny či pani Natty, je potreba zvoliť spôsob proti-argumentácie tzv. po lopate,” napísala speváčka v popise k fotografii a zároveň priložila ďalšiu, kde zvečnila koment spomínanej ženy s prezývkou Natty, podľa ktorej Dara absolvovala plastiku.

„To je ako myslieť si, že sa z menčestrákových nohavíc stanú po zúžení saténové. Materiál, s ktorým sa pracuje, zostáva nemenný,” vysvetlila na jednoduchom príklade. 

Čo je naozaj za tým? 

Uložiť článok

Najnovšie články