Foto: SITA

Princ William sa ukazuje na verejnosti bez prsteňa.

Mnohým pozorným očiam neunikla jedna vec. Kdekoľvek sa princ William objaví, zakaždým nemá na ruke svadobný prsteň. Kým vám napadne, či za tým nie sú nezhody medzi ním a Kate, môžete si vydýchnuť, v skutočnosti je na vine jedna maličkosť. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Po tom, ako bola manželka budúceho kráľa Kate Middleton spozorovaná bez svojho ikonického zásnubného prsteňa, získala téma okolo nosenia prsteňov a obrúčok viac pozornosti ako kedykoľvek predtým. Ide predsa o normálnu vec a tradíciu u mnohých bežných ľudí. Tej sa očividne vzdal princ William, ktorý si stojí za svojím rozhodnutím nenosiť obrúčku, ako píše portál Tyla.

Skutočnosť je taká, že k tomuto rozhodnutiu prišlo po svadobnom obrade z 29. apríla 2011. Hovorca v tom čase pre magazín People povedal: „Ide len o prsteň v súlade so želaním páru.” 

Foto: Profimedia

Nepáčia sa mu šperky

Pokiaľ ide o to, prečo sa otec troch detí rozhodol nenosiť obrúčku, zdroj pre Daily Mirror objasnil, že to súvisí s jeho vlastným štýlom. „Nie je na šperky,“ povedal nemenovaný zdroj. „Nikdy žiadne nenosil. Jednoducho sa rozhodol, že teraz už žiadne nosiť nechce. Všetko závisí od osobných preferencií.“

U mužov nejde o kráľovskú tradíciu

Uložiť článok

Najnovšie články