Foto: Profimedia (úprava interez.sk)

Petra Vlhová sa už o niekoľko týždňov opäť postaví na lyže. Ako dobre poznáte najvýraznejšie momenty jej kariéry?

Po nešťastnom páde na svetovom pohári v zjazdovom lyžovaní v Jasnej v úvode roka 2024 sa Petra Vlhová už o pár týždňov opäť predstaví ako jedna z favoritiek lyžiarskych pretekov. S návratom na svahy jej opäť pomáha aj jeden z jej hlavných partnerov.

Slovenský šport NIKÉ podporuje prakticky od začiatku. Spoluvytvára športové televízne programy, sponzoruje nielen slovenskú lyžiarsku jednotku, ale aj najúspešnejšie slovenské športové kluby, nehovoriac o tom, že tiež vytvoril Fond pre budúcnosť športu. Aktuálne pomáha aj Petre Vlhovej, ktorá sa po ťažkom zranení v Jasnej vracia a už onedlho jej budete môcť fandiť na pretekoch Svetového pohára a prežívať jej úspechy spolu s ňou.

Ak si myslíte, že máte na to tipnúť si správne výsledky Petriných úspechov na svetovom pohári, skúste sa najskôr otestovať v našom kvíze a zistite, koľko toho o jej najlepších výsledkoch viete.

Kedy Petra vyhrala vôbec svoje prvé preteky Svetového pohára?

Kde tieto prvé preteky vyhrala?

Koľko medailí na majstrovstvách sveta v alpskom lyžovaní celkovo Petra Vlhová doposiaľ získala?

V ktorom roku sa Petra Vlhová stala juniorskou majsterkou sveta v slalome?

Zlatú medailu si ako juniorka odniesla aj zo zimných juniorských olympijských hier v roku 2012 v Innsbrucku. V akej disciplíne to bolo?

Na ktorom mieste skončila Petra v slalome na zimnej olympiáde v Pjongčangu?

Na zimnej olympiáde v Pekingu sa jej však už darilo podstatne viac. Zlato si odniesla v slalome, súťažila však aj v obrovskom slalome. Na ktorom mieste skončila?

Kto je aktuálnym trénerom Petry Vlhovej?

Členkou ktorého športového klubu Petra nie je?

NIKÉ podporuje Petru Vlhovú už od roku 2019. Spoločnosť bola pri jej najpamätnejších úspechoch, najmä pri zisku zlatej medaily na zimných OH v Pekingu v roku 2022.

S ktorým slovenským športovým komentátorom sa Petra objavuje v reklamných spotoch NIKÉ?

Spolupráca NIKÉ s Petrou Vlhovou pomáha prinášať výsledky. Tie Petine športové si môžeš skúsiť tipnúť už čoskoro na svetovom pohári v zjazdovom lyžovaní.

V spolupráci s NIKÉ
Uložiť článok

Najnovšie články