Foto: MovieStillsDB

To že sa podelila so svojím príbehom, dodalo mnohým silu tiež bojovať o život.

Aký je váš najobľúbenejší seriál, a prečo práve The Office? Konkrétne máme teraz na mysli jeho americkú verziu, ktorá uzrela svetlo sveta ešte v roku 2005, no dodnes si ju mnohí z nás opakovane prehrávajú. Jednou z jej najobľúbenejších postáv je nepochybne Pam Beesly, ktorú bravúrne stvárnila herečka Jenna Fischer. V uplynulých dňoch však bolo medializované, že Jenna v súkromí zvádzala náročný boj. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Jenna Fischer sa približne pred dvoma týždňami podelila so svetom s obrovskou správou zo svojho súkromia.

„Október je mesiacom zvyšovania povedomia o rakovine prsníka,“ začala vo svojom úprimnom statuse, ktorý si nepochybne vyžadoval veľa odvahy. Pokračovala tým, že si nikdy nemyslela, že toto bude niekedy písať.

„V decembri minulého roka mi diagnostikovali trojnásobnú rakovinu prsníka v prvom štádiu,“ dodala, že absolvovala operáciu, chemoterapiu aj ožarovanie a teraz je v poriadku.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jenna Fischer (@msjennafischer)

Veľa ľudí prežíva to, čo ona

Jej príspevok získal milión srdiečok a ľudia herečke v komentároch vyjadrili obrovskú podporu alebo sa jej poďakovali za to, že zdieľala svoju skúsenosť. Niektorí zašli ešte ďalej a dokonca priznali, že ich čaká podobná cesta v boji s rakovinou.

Herečka sa zdôverila, že pri liečbe prišla o vlasy. Tým ale Jenna neskončila a pred niekoľkými hodinami zdieľala ďalší príspevok, v ktorom sa zverila, že dúfa, že jej príbeh bude útechou pre všetky ženy, ktoré prežívajú to, čo ona.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jenna Fischer (@msjennafischer)

Poslala dôležitý odkaz

Zároveň vyzvala ľudí, aby nezanedbávali preventívnu mamografiu. „Rakovinu prsníka prežije 99 % žien, ktorým je diagnostikovaná v ranom štádiu. Včasné odhalenie je dôvod, prečo bola moja liečba taká úspešná.“

My iba dodáme, že ak ste ešte neabsolvovali preventívnu prehliadku, a to nielen u gynekológa, a už s ňou meškáte, berte toto ako pripomienku a objednajte sa k svojmu lekárovi. Nič totiž nie je prednejšie, ako vaše zdravie a život.

Uložiť článok

Najnovšie články