Foto: profimedia

Soňa Müllerová ostala v šoku.

Pondelkový Dámsky klub sa začal netradičnejšie ako obvykle. Televíznych divákov prekvapila jedna vec, o ktorú sa postarala Karin Majtánová na začiatku relácie. Soňa ostala v nemom úžase, spočiatku to vyzeralo tak, že sa nezmôže ani na slovo.

Článok pokračuje pod videom ↓

Je známa svojím jedinečným vkusom a citom pre módu. Hoci sa Soňa Müllerová prezentuje v rôznych outfitoch a nebojí sa aj odvážnejších farebných kombinácií, podľa jej slov sa necíti byť módnou ikonou, ako sme písali v predošlom článku. Ako priznala, jednoducho sa oblieka tak, aby jej to svedčalo. 

Čo spravila Karin so štábom?

Nový začiatok týždňa a hneď s takým pekným gestom. Moderátorka Soňa Müllerová totiž včera oslávila narodeniny. Pri tejto príležitosti jej kolegyňa a moderátorka Karin Majtánová spojila sily s celým štábom a spravili niečo, čo Soňu príjemne vykoľajilo. K narodeninám jej darovali veľkú kyticu a nechýbali tiež veľmi milé slová, ako informovala STVR.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dámsky klub (@damskyklub_rtvs)


„Dohodli sme sa úplne inak, preto som ťa musela takto vyšokovať,“ začala Karin. „Pretože ja viem, že máš dnes svoj krásny deň, svoje narodeniny, tak mi dovoľ, aby som ti za nás všetkých, za celý kolektív takto na úvod nášho týždňa zaželala hlavne pevné zdravie, lásku, šťastie a pohodu. Aby si bola taká naša zlatá milá Soňka,“ povedala na začiatku relácie. 

Má radosť zo života

Uložiť článok

Najnovšie články