Foto: JVS Trade

Niečo podobné na Slovensku ešte nebolo, spomína riaditeľ.

Ešte koncom septembra sme vás informovali o prekvapení, ktoré ožije v našom hlavnom meste a poteší malých aj veľkých. Tento víkend v Petržalke otvorili nový dočasný zábavný park s názvom Winter Wonderland. Sídli na Dostihovej dráhe. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Zaujímavé je, že ide o najväčší svetelný park v Európe a je inšpirovaný takými svetovými metropolami, ako sú Dubaj či New York. Takže za unikátnym zážitkom teraz nemusíte cestovať na iný svetadiel, ale užijete si ho aj u nás doma.

„Inšpiráciu na Winter Wonderland som našiel spolu s mojimi deťmi v zahraničí. Vzorom boli svetelné parky ako Londýn, New York, Dubaj a ďalšie svetové metropoly. Park sme priviezli z Českej republiky. Minulý rok sme mali premiéru v Prahe a tento rok sme sa pre veľký úspech rozhodli rozšíriť aj na Slovensko. Niečo podobné tu ešte nebolo,“ predstavil park riaditeľ a producent spoločnosti JVS GROUP Viliam Ďuriš, stojí v tlačovej správe.

Foto: JVS Trade

Vyše 250 svetelných objektov a 20 kolotočových atrakcií

Zábavný park láka rozprávkovými zámkami, plesmi princezien, či podmorskou ríšou. A samozrejmosťou sú kolotoče alebo bludisko.

„Máme tu veľké množstvo rozprávkových inštalácií, je to vlastne príbeh z rozprávky do rozprávky. Je tu vyše 250 svetelných objektov a 20 kolotočových atrakcií. Stretnete sa s Popoluškou, Šípkovou Ruženkou aj Levím kráľovstvom. Prejdete sa podmorským bludiskom, zahráte si na farebnom klavíri alebo si zatancujete s tučniakmi. Nechýbajú interaktívne atrakcie ani stan s virtuálnou realitou, kde sú ďalšie úžasné možnosti. Je to zábava pre celú rodinu,“ opísal Viliam Ďuriš.

Čo sa týka vstupného, základné začína na cenovke 14 eur od pondelka do štvrtka, v piatky až nedele je to 15 eur, rovnako aj počas sviatočných dní. Ďalšou možnosťou je napríklad zakúpiť si rodinné balíčky, stojí na oficiálnej stránke. Deti do 80 cm neplatia nič.

Uložiť článok

Najnovšie články