Foto: Netflix

Toto momentálne ľudia sledujú na Netflixe najviac.

Seriál The Lincoln Lawyer momentálne kraľuje rebríčku najsledovanejších na Netflixe. Diváci sa dočkali už tretej série a nešetria slovami chvály. Napriek dobrým hodnoteniam ale nie sú všetci nadšení.

Článok pokračuje pod videom ↓

Tento seriál sa oplatí vidieť

Ako sa dozvedáme z webu Netflixu, Mickey Haller je fiktívna postava, ktorú stvoril autor Michael Connelly vo svojich románoch, ktoré inšpirovali seriál The Lincoln Lawyer (Advokát). Advokát Haller úraduje zo zadného sedadla svojho Lincolna. Connelly sa ale inšpiroval skutočným právnikom – Davidom Ogdenom, ktorý zomrel v roku 2020 (ale aj právnikom Danom Dalym).

Foto: Netflix

V poradí už v tretej sérii seriálu má Haller na tanieri nemalé množstvo problémov, s ktorými sa musí popasovať. Okrem prípadov, ktoré čakajú na vyriešenie, nechýba ani vzťahová zápletka. Podľa tvorcov seriálu je tretia séria Advokáta mimoriadne vzrušujúca. Divákom sľubujú, že sa nebudú nudiť, nebudú vedieť uhádnuť, kto je v skutočnosti ten dobrý, kto je ten zlý a kto je vinný.

Toto ľuďom prekáža

Seriál sa teší pomerne priaznivým hodnoteniam, na ČSFD má 80 %. Na IMDb má 7,7 hviezdičiek z 10 a na Rotten Tomatoes si od kritikov získal 90 % a od divákov 87 %. Podľa niektorých je to nadpriemerný právnický seriál. Iní ho označujú za seriálovú lahôdku, na ktorú sa veľmi dobre pozerá.

Pochopiteľne, aj ten najlepší počin si nájde svojich kritikov a inak to nie je ani v prípade Advokáta. Podľa niektorých ľudí je to prvotriedna nuda. Iným sa nepáči hlavná postava a myslia si, že nemá žiadnu charizmu. Niektorým divákom prekáža, že sa tvorcovia nedostatočne držia knižnej predlohy.

Uložiť článok

Najnovšie články