Foto: Unsplash

Odstávka sa týka ČSOB a Poštovej banky.

Banky neustále pracujú na zdokonaľovaní svojich služieb, a preto raz za čas z rôznych dôvodov plánujú menšie či väčšie odstávky. Pre zákazníka ide vždy o nepríjemnosť, ktorú by mala banka oznámiť vopred.

Článok pokračuje pod videom ↓

Najnovšie tak urobia ČSOB a Poštová banka, ktoré budú mať veľkú odstávku služieb a nebude sa týkať len nočných hodín, ako je to niekedy zvykom. Prvá z odstávok pritom začne už dnes.

Prvá odstávka začne už o pár hodín

Poštová banka naplánovala odstávku už dnes na 20:00. „Z dôvodu plánovanej odstávky elektronického bankovníctva budú Mobilná aplikácia a Internet banking od piatka 18. 10. 2024 v čase od 20:00 do soboty 19. 10. 2024 do 06:00 nedostupné,“ píše banka na svojom webe. Zákazníkov vyzýva, aby si svoje potrebné platby a iné záležitosti naplánovali vopred.

Podobne je na tom aj ČSOB. „V sobotu 19. októbra v čase od 00:01 hod do 11:45 hod dôjde pre plánovanú prevádzkovú odstávku k celkovému obmedzeniu služieb Moja ČSOB, ČSOB SmartBanking a ČSOB API (PSD2),“ informuje banka. Odstávka je vraj nevyhnutná pre ďalšie skvalitňovanie služieb.

Uložiť článok

Najnovšie články