Foto: SITA

Hana Gregorová si zaspomínala na svojho zosnulého manžela. 

Ani dlhé roky po tom, ako prišla o svojho milovaného manžela a herca Radka Brzobohatého, nezabúda herečka a divadelná producentka na život s ním. Rada a často hovorí o chvíľach s manželom, no tentoraz zalovila v pamäti a prezradila jednu pikošku. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Keď Hana Gregorová prišla o manžela Radka Brzobohatého, bola to pre ňu obrovská rana. Aj napriek tomu sa nebojí hovoriť o ich manželstve, ktoré bolo miestami dosť bujaré. Ako sme písali v článku, Radek bol temperamentný, aj preto boli súčasťou ich vzťahu rôzne hádky a výmeny názorov, čo sa dokonca zvyklo prejaviť na rozbitých tanieroch

Čo Radek nevedel?

Herečka sa zúčastnila jesennej edície Bratislavských módnych dní 2024, kde ju vyspovedala Markíza. Okrem toho, že prehovorila o svojom vzťahu k móde a priznala, že ju nerešpektuje a na značky si nepotrpí, nechýbala poznámka smerujúca k jej nebohému manželovi Radkovi Brzobohatému. 

Foto: Profimedia

„Myslím si, že sa obliekam celkom vkusne, nepotrpím si na značky, len nech je to pekné,” povedala herečka s úsmevom medzi rečou. Na otázku o najcennejšom kúsku v šatníku, ku ktorému by mala citový vzťah, odpovedala jednoznačne, pričom nezabudla spomenúť svojho manžela Radka, ktorý patril medzi najznámejšie tváre českého filmu a divadla. 

„Je to síce veľmi pekná otázka, ale môj manžel, nebohý milovaný, mal zakázané mi čokoľvek kupovať, pretože sa nikdy netrafil,” prezradila Hana a pokračovala: „Takže, čo sa týka takéhoto daru, ani parfém netrafil.” Očividne u Radka nebolo najsilnejšiou stránkou kupovanie darčekov. 

Nemá problém zbaviť sa oblečenia

Uložiť článok

Najnovšie články