Foto: MovieStillsDB

Víkend je pred nami a to znamená len jedno - máme pre vás tip na film!

Spomínate si ešte na horor Úsmev (Smile) z roku 2022? Bol taký šokujúci, že vydesil množstvo divákov, ktorí si ho vychutnávali napríklad na strieborných plátnach. Musíme priznať, že úsmev ústrednej hrdinky sa nám aj po rokoch stále vynára v hlave. Skvelou správou je, že táto chuťovka dostala pokračovanie, a dokonca sa teší ešte priaznivejším hodnoteniam. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Úsmev 2 pochádza rovnako z dielne režiséra Parkera Finna, ktorý do hlavnej úlohy tentoraz obsadil herečku Naomi Scott.

Stvárňuje tu popovú hviezdu, ktorej sa v živote začnú diať nevysvetliteľné udalosti. Ak ste videli jednotku, tak už asi jemne tušíte, o čom hovoríme.

Lepšia ako jednotka?

Čo je zaujímavé, sú hodnotenia, aké od divákov táto snímka dostáva. Na ČSFD jej aktuálne svieti 74 % a na portáli IMDb skóre 7,2/10. To znamená, že je podľa nich lepšia, než prvý Úsmev, ktorý si už aj tak získal mnohých fanúšikov.

To sa často nevidí. V tomto prípade sa našli aj diváci, ktorí bez mihnutia oka hororu udelili 5 hviezdičiek.

„Remeselne výborne spracovaný horor. Naomi Scott podáva skvelý výkon a aj keď to nie je sympatická postava, tak ma baví práve svojím herectvom,“ opísal jeden zo spokojných divákov.

„Pokiaľ sa vám páčil štýl jednotky a chceli by ste vidieť niečo veľmi podobné, len s inými hercami a kulisami, dvojka je pre vás ideálna,“ podotkol niekto ďalší. „Musím povedať, že toľko ľakačiek som už dlho nezažil,“ priznal ďalší recenzent.

Takže ak patríte medzi milovníkov hororov alebo jednoducho hľadáte program na víkend, práve sme vám ho vymysleli. Nemáte za čo.

Uložiť článok

Najnovšie články