Foto: Profimedia

Hotel v Buenos Aires zažíva mimoriadnu vlnu pozornosti. Dôvod je však veľmi pochmúrny.

Fanúšikovia speváka Liama Payna a skupiny One Direction zažívajú náročné časy a okrem smútku bojujú aj s lúštením informácií na internete, pretože sa tu objavili aj detaily, ktoré neboli pravdivé. Čo zatiaľ vieme je, že prišiel o život pri páde z tretieho poschodia hotela v Buenos Aires v Argentíne. Mal utrpieť fraktúru lebky. Rozpútalo sa množstvo búrlivých diskusií a objavili sa napríklad fotografie hotela, v ktorom bol ubytovaný. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Konkrétne ide o hotel CasaSur Palermo v Buenos Aires a ako pripomína portál TMZ, Liam spadol z balkóna na treťom poschodí. Vysvetľuje, že balkón ohraničuje železné zábradlie a sklo.

Keď sme si toto miesto zadali do vyhľadávača, veľmi rýchlo sme ho našli napríklad na platforme Booking. Podľa fotografií aj názvu ide práve o spomínaný hotel. Potvrdzuje to napríklad aj porovnanie s tými, ktoré zdieľal TMZ, alebo ich prebrala aj Profimedia.

Dokonca je možné zarezervovať si v hoteli izbu, jej cenovka začína na dnešnú noc na sume 325 eur pre dvoch aj s raňajkami. Na výber je buď jedna veľká manželská posteľ, alebo dve jednolôžkové postele.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa interezsk (@interezsk)

Pred hotelom sa stretli davy smútiacich fanúšikov

Ako pripomenul The Guardian, pred hotelom CasaSur Palermo sa v uplynulých hodinách zhromaždili stovky fanúšikov, ktorí dali jasne najavo, že im osud Liama Payna nie je ľahostajný. Vchod do hotela bol zapečatený páskou, ľuďom sa tisli slzy do očí a svoj žiaľ vyjadrili zapálením sviečok.

Zábery hotela si pozrite v galérii:

Čo zatiaľ vieme?

Ako sme vás informovali, je známa príčina smrti speváka Liama Payna, ktorého o život pripravil pád z tretieho poschodia hotela v Buenos Aires v Argentíne. Mal utrpieť fraktúru lebky.

Potvrdil to šéf záchrannej služby v Buenos Aires Alberto Crescenti. Uviedol, že Liam Payne utrpel fraktúru lebky, čo malo viesť k jeho okamžitej smrti, informuje DailyMail. Zranenia boli podľa neho nezlučiteľné so životom.

V čase, keď na miesto dorazili záchranári, spevákovi už pomôcť nedokázali. Či bol Payne pod vplyvom alkoholu alebo drog, známe nie je, Crescenti na to odpovedať nechcel. Zdôraznil však, že na výsledky pitvy sa stále čaká. Zároveň vyzval verejnosť, aby nepredbiehala so svojimi súdmi, informuje The Sun.

Okolnosti pádu policajti ďalej vyšetrujú.

Uložiť článok

Najnovšie články