Foto: interez.sk

Na slávnostnom otvorení sme zisťovali, čím je drogéria špeciálna, ale aj to, ako tu vedia zákazníci ušetriť peniaze.

Prvé správy o drogériách Hebe sa v médiách objavili ešte v novembri minulého roka. V tej dobe nebolo zrejmé, kedy by obľúbená sieť mohla otvoriť svoje brány pre slovenských zákazníkov a jasné nebolo ani to, v akom rozsahu. Počas augusta sme vás potom informovali o tom, že prvá slovenská predajňa bude pre verejnosť dostupná v októbri. Tento scenár sa naplnil a dnes 17. októbra 2024 je Hebe v hlavnom meste realitou.

Článok pokračuje pod videom ↓

V dopoludňajších hodinách sme vám priniesli prvé informácie z otvorenia novej predajne. Vďaka aktívnemu promu priamo na mieste sa postupom minút predajňa plnila čoraz viac a zákazníci si zvedavo prezerali dostupný sortiment. Medzi nimi sme sa istý čas pohybovali aj my a zisťovali pre vás, čo drogéria Hebe Slovákom ponúka a čím by mohla byť špeciálna.

Foto: interez.sk

Čo sa týka vizuálnej stránky a veľkosti, bratislavskú predajňu Hebe by sme vedeli prirovnať k tradičným drogériám, na aké sme zvyknutí. Ako sme sa však dozvedeli od zamestnancov, predajňa Hebe v nákupnom centre Eurovea je v rámci celej medzinárodnej siete najväčšia. Rozsiahlejší obchod nemajú v Poľsku a ani v Českej republike. Jednotlivé sekcie sú logicky rozdelené, o čom informujú aj prehľadné nápisy.

Dôraz na zákaznícky servis a špeciálny sortiment

Podobne ako Biedronka, tak aj Hebe chce slovenských spotrebiteľov zaujať výnimočným sortimentom a priaznivými cenami. Vo všeobecnosti je tovar na pultoch štandardného charakteru, nájdete tu známe značky šampónov, sprchových gélov, dezodorantov, či inej kozmetiky. Niektoré výrobky boli označené ako akciové, inak sa cenové relácie na prvý pohľad zásadnejšie od konkurencie nelíšili.

Ak sa teda budete pozerať po konkrétnych produktoch, je možné, že práve ten váš bude vo výhodnejšej cene. V prvých troch dňoch navyše prebieha promo akcia, v rámci ktorej vám drogéria ponúka za každých minutých 25 eur päťeurovú poukážku na ďalší nákup. Tú následne viete využiť ešte v rámci októbra.

V prípade väčších nákupov tak v konečnom dôsledku môžete ušetriť desiatky eur. Poďme ale k samotnému sortimentu. Zamestnancov sme sa pýtali, čím by sa mohla drogéria Hebe potenciálne od konkurencie odlíšiť.

Tento článok je dostupný členom Interez PREMIUM

Uložiť článok

Najnovšie články