Ilustračné foto: TASR

Polícia bola k nálezu dvoch tiel bez známok života v jednom z trnavských rodinných domov privolaná ešte v utorok 15. októbra.

Polícia ešte včera informovala, že prípad nálezu dvoch mŕtvych tiel v rodinnom dome v Trnave vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy a dnes bolo vznesené už aj obvinenie.

Článok pokračuje pod videom ↓

Obvineným má byť podľa informácií portálu TVNoviny syn nebohého manželského páru. Polícia zároveň podala návrh na väzbu z dôvodu obavy o útek. Vyšetrovatelia momentálne čakajú na výsledky pitvy, ktorá by mala určiť príčinu úmrtia.

K činu sa údajne priznal

Podľa informácií Nového Času sa 44-ročný syn o svojich vážne chorých rodičov staral. V exekúcii však prišli o ich spoločný dom, a keď si ho prišiel nový majiteľ pozrieť, našiel dve bezvládne telá. Majiteľovi sa mal k činu následne priznať práve syn. Nebohá žena pritom údajne nemala žiadne vonkajšie zranenia, no jej manžel mal v oblasti hlavy minimálne jednu reznú ranu.

Polícia bola k nálezu dvoch tiel bez známok života v jednom z trnavských rodinných domov privolaná v utorok 15. októbra. Lekár po príchode na miesto konštatoval úmrtie u 69-ročného muža a 70-ročnej ženy.

Uložiť článok

Najnovšie články