Foto: interez.sk

Po mesiacoch čakania je drogéria Hebe konečne otvorená, v nákupnom centre Eurovea sa nachádzame aj my.

Príchod superlacnej poľskej Biedronky vzbudil u slovenských spotrebiteľov veľký záujem. Spolu s ňou skupina Jerónimo Martins (JM) na Slovensko dotiahla aj sieť drogérií Hebe. Tá po zriadení internetového obchodu avizovala, že môžeme očakávať tiež kamenné predajne.

Článok pokračuje pod videom ↓

Prvé správy o drogériách Hebe sa v médiách objavili ešte v novembri minulého roka. V tej dobe nebolo zrejmé, kedy by obľúbená sieť mohla otvoriť svoje brány pre slovenských zákazníkov a jasné nebolo ani to, v akom rozsahu. Počas augusta sme vás potom informovali o tom, že prvá slovenská predajňa bude pre verejnosť dostupná v októbri. Tento scenár sa naplnil a dnes 17. októbra 2024 je Hebe v hlavnom meste realitou.

Prvý obchod sa nachádza v populárnom nákupnom centre Eurovea, na lukratívnom dunajskom nábreží. To už sa stalo napríklad domovom lacného Primarku, ktorý počas otvorenia už od ranných hodín prilákal niekoľko desiatok zvedavých Bratislavčanov. Zaujímavé je, že kým pri Biedronke materská skupina JM razí svoju poľskú stratégiu a prvé predajne otvorí mimo väčších miest, pri Hebe sa rozhodla o overenú taktiku.

Foto: interez.sk

Len pred pár dňami sme vás ako prví informovali o tom, že sa sieť drogérií rozrastie smerom na východ. Podľa ponuky na pracovnom portáli sa na túto značku môžu tešiť obyvatelia Prešova. Hebe tu zháňa vedúceho predajne, ktorému ponúka aj zaujímavé finančné ohodnotenie. Líder prešovského obchodu si môže zarobiť minimálne 1 800 eur a k tomuto platu si vie polepšiť o bonusy viažuce sa na výkon danej predajne.

Otvorenie v Bratislave

Poďme ale späť do hlavného mesta. Podobne ako Primark, aj drogéria Hebe sa rozhodla otvárací deň predajne zrealizovať počas pracovného týždňa. Do nákupného centra sme sa vybrali okolo 9:00 a sledovali, ako sa postupne plní ľuďmi. Zaujímalo nás, koľko krokov bude smerovať práve k spomínanej drogérii.

Foto: interez.sk

Tá sa nachádza takmer na okraji obchodného komplexu, pri supermarkete Billa. Okrem niekoľkých grafík a článku na oficiálnom portáli Eurovea, sa k nám výraznejšie promo nedostalo, a preto sme boli zvedaví, či ľudia o otváraní vôbec vedia. Krátko po deviatej hodine sa v nákupnom centre nenachádzalo veľa ľudí, no pri spomínanej predajni to už bolo živšie.

Na nákupy v novej predajni už zďaleka lákalo množstvo zamestnancov – tí okoloidúcim rozdávali letáky s akciovými ponukami a informovali ich, že dnes prebieha slávnostné otvorenie novej predajne. Tá bola patrične vyzdobená, pred vstupom sa nachádzal moderátor eventu a pracovníci tu rozdávali napríklad prosecco, ale tiež niečo sladké. Počas našej návštevy sa v obchode nachádzalo odhadom 10 – 15 ľudí, no v priebehu niekoľkých minút sa začal plniť.

Foto: interez.sk

Okolo 10:00 to už v Hebe žilo podstatne viac a návštevníci si zvedavo prezerali sortiment, doteraz známy predovšetkým z Poľska. Viac informácií o akciách, tovare a výnimočnosti vám prinesiem v ďalšom článku.

Uložiť článok

Najnovšie články