Foto: TV JOJ

Jasminina rodina sa jej postarala o obrovské prekvapenie.

To, že v Česko Slovensko má talent, často zaznejú nepredvídateľné príbehy, už určite viete. Napríklad sme vás informovali o príbehu Kamily, ktorá rozpovedala svoj príbeh a porotcom padla sánka. Ukázalo sa totiž, že je stratená sestra bývalej víťazky tejto šou. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Moderátorka Jasmina Alagič si v minulosti už v šou Česko Slovensko má talent šok zažila. Jej manžel Rytmus sa totiž zamaskoval za Eugena Pátroviča, tváriac sa ako brat Jozefa Pátroviča, ktorý sa za tie roky stal legendou tejto šou. Bol dokonca v tejto role taký presvedčivý, že ho Jasmina najprv ani nespoznala a uverila, až keď uvidela jeho občiansky preukaz. Teraz si pre ňu pripravila prekvapenie jej rodina.

Foto: Profimedia

Dojímavé prekvapenie

Tentoraz sa Jasmine postarala o prekvapenie rodina. Ako informuje portál Novinky.sk, moderátorka netušila, čo ju čaká, keď sa na pódiu objavili dve zamaskované postavy, ktoré držali tabuľky s nápisom: „Je to prekvapenie k narodeninám. Nikdy sme to nerobili. Je tu s nami! Držte nám palce!“

Potom začali spievať a Jasmina stále netušila, že je to prekvapenie pre ňu, až kým v piesni neodznelo jej meno. Nakoniec sa k maskovaným postavám pridal aj Rytmus, ako si budete môcť pozrieť v najnovšej epizóde Česko Slovensko má talent, ktorá bude odvysielaná už dnes o 20:40 na JOJ-ke.

Uložiť článok

Najnovšie články