Foto: Profimedia

Iveta Malachovská zhodnotila svoju minulosť.

Keď sa mnohí obzrú späť, s odstupom času vedia zhodnotiť, čo spravili dobre a naopak, čo oľutovali a najradšej by to ihneď zmenili, ak by mohli. Známa moderátorka v tom má jasno. Naznačila, že je vďačná za všetko, čo sa v jej živote udialo. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Iveta Malachovská je v šťastnom manželstve, pričom doma zažila nejeden úsmevný moment. Nedávno sme vás informovali o zábavnej historke, ktorá obľúbenej moderátorke spestrila chvíľky, keď ju po dome preháňala andulka. Jej domáci miláčik sa totiž naučil rozprávať a napodobňoval hlas jej dcéry Kiky. 

Všetko sa stalo v pravý čas

Stálica relácie Dámsky klub sa teraz priznala v rozhovore pre STVR, aké rozhodnutie by v súčasnosti zmenila. Každý by mohol tipovať, čo ju mrzí najviac, no zrejme by nikomu nenapadla nasledujúca odpoveď Ivety.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa RTVS official (@rtvs_official)


„Asi by som nezmenila nič. Dobre som sa vydala, správneho chlapa som si zobrala. V pravý čas som mala dieťa, stále som rovnaká v tom, že sa snažím ľuďom hovoriť pravdu, nepretvarovať sa a byť taká aká som v živote tak aj pred televíznou kamerou,“ prezradila moderátorka v štúdiu pred natáčaním súťažnej relácie Čo ja viem. 

Fanúšikovia ju zbožňujú

Uložiť článok

Najnovšie články