Ilustračná foto: TASR

Kontroly objektov sa začali už v nočných hodinách a pokračujú aj dnes.

Finančná správa (FS) dostala v utorok večer (15. 10.) opäť výhražný e-mail s informáciou o hrozbe bombového útoku v jej nešpecifikovaných budovách. Informoval o tom hovorca finančnej správy Daniel Súkup. Upozornil na možné obmedzenia, keďže budovy stále kontrolujú.

Článok pokračuje pod videom ↓

Aj napriek tomu, že predchádzajúce prehliadky boli negatívne, finančná správa situáciu nechce podceniť. Finančná správa začala krízovú situáciu okamžite riešiť aj v súčinnosti s ozbrojenými zložkami Policajného zboru. Pre možné ohrozenie zamestnancov FS, ako aj klientov a širokej verejnosti bolo potrebné preveriť všetky priestory,“ informoval Súkup.

Kontrolujú objekty

Kontroly objektov sa začali už v nočných hodinách a pokračujú aj v stredu. „Prosíme verejnosť a daňové subjekty o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami počas prebiehajúcich kontrol,“ uviedol Súkup. V objektoch, kde bola ukončená prehliadka s negatívnym výsledkom, je zabezpečená prevádzka v štandardnom režime. Posledný výhražný e-mail dostala finančná správa v septembri.

Uložiť článok

Najnovšie články