Ilustračná foto: Profimedia

Budete nový kanál sledovať?

Slovenskú ponuku televíznych programov už čoskoro rozšíri ďalší z projektov českej skupiny Prima. Tá oficiálne na Slovensku spustí svoj ďalší tematický kanál Prima LOVE SK, ktorý nahradí jeho českú verziu neoficiálne šírenú tunajšími operátormi.

Článok pokračuje pod videom ↓

Kanál Prima LOVE SK svoje oficiálne vysielanie spustí už 1. novembra 2024. Podľa konceptu kanálu Prima LOVE v Českej republike ponúkne obsah zameraný predovšetkým na ženské publikum, no na svoje si prídu aj milovníci starších filmov a seriálov. Program slovenskej verzie kanálu bude vychádzať z programovej štruktúry svojho českého vzoru, a to vrátane množstva akvizičných titulov.

Foto: Prima LOVE SK

Prime sa na Slovensku darí

„Sme potešení rastúcou popularitou našich kanálov na Slovensku, či už ide o Prima SK, alebo o náš nedávno spustený kanál Prima COOL SK, ktorý si od svojho jarného uvedenia získava stále viac fanúšikov. Po úspechu zamerania na mužské publikum s kanálom Prima COOL SK sme teraz pripravili obsah pre ženské diváčky. Program Prima LOVE SK prinesie osvedčené seriály, ako vlastné, tak aj akvizičné, a bude priebežne obohacovaný o úplne nové tituly, ktoré budú mať premiéru súčasne s českým Prima LOVE,“ uviedol pre médiá generálny riaditeľ skupiny Prima Marek Singer.

Seriál Rodinná pouta. Foto: Prima LOVE SK

„Diváčkam prinášame už legendárny seriál Rodinná pouta, ktorý pred 20 rokmi odštartoval boom takzvaných nekonečných vzťahových seriálov. Vlastnú tvorbu doplnia aj rôzne akvizičné seriály. Romantiku, ale aj napätie z impozantných rakúskych Álp nám sprostredkujú Záchranáři z hor a následne príbehy Doktora z hor,“ opisuje detail Alex Ruzek, programová riaditeľka skupiny Prima.

Seriál Záchranář z hor. Foto: Prima LOVE SK

Priestor dostanú turecké telenovely aj kulinárske šou

Okrem toho ale Prima LOVE SK ponúkne aj turecké romantické série. „Na úvod to budú seriály Zvrat osudu a Příchuť lásky. V budúcom roku napríklad tituly Vůně jahod, Sladká pomsta, Láska s vůní oliv, Souboj s láskou a mnoho ďalších vrátane niekoľkých nových seriálov, ktoré uvedieme premiérovo v Česku a teraz aj na Slovensku,“ dodala Ruzek.

Záber z tureckého seriálu Zvrat osudu. Foto: Prima LOVE SK

Počas prvého týždňa vysielania sa v programe Prima LOVE SK objavia aj reality programy Ano, šéfe! či Teď vaří šéf!

Prima LOVE SK bude od svojho štartu v ponuke väčšiny operátorov satelitných, káblových, IPTV a platených DVB-T služieb na Slovensku.

Uložiť článok

Najnovšie články