Foto: Instagram.com/schindlerovamartina

Martina Schindlerová priznala vylepšenie na svojom tele. 

Okrem zlata v hrdle patrili medzi najväčšie prednosti finalistky SuperStar prsia. Platilo to však až do istého momentu, kedy sa rozhodla pre radikálnu vec. Okrem rozvodu sa tak rozhodla pre ďalšiu zmenu vo svojom živote, aby sa cítila dobre vo vlastnej koži.

Článok pokračuje pod videom ↓

Speváčka Martina Schindlerová vhupla na pódiá s mikrofónom v ruke po turbulentnom období, ktoré zažila s bývalým manželom. Toxický vzťah jej dal zabrať, no ako potvrdila v rozhovore, o ktorom sme písali, ide už len o minulosť, z ktorej sa dostala. Dnes si po väčšej odmlke užíva spev a moderovanie Hitparády TopTen. 

Spočiatku bola proti

Keď bola v roku 2004 súčasťou SuperStar, mnohé médiá okrem úžasného speváckeho výkonu vyzdvihovali tiež jej ženské zbrane, teda prsia. Martina sa rozhodne nemala na čo sťažovať. Nebolo to však vždy tak, po dvoch deťoch z neúspešného manželstva si ľahla pod nôž aj ona, hoci spočiatku jej názor na plastické operácie bol jednoznačný, ako informovala v rozhovore s futbalistom Jánom Ďuricom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Martina Schindlerova (@schindlerovamartina)


„Všetko má svoj čas. Ja som bola veľký odporca úprav pŕs, lebo som si hovorila, že buď máš prsia alebo nemáš. Ale dobre sa mi to hovorí, lebo som ich mala,” začala dvojnásobná mama, ktorá sa uchýlila k zmene po určitom období. „Ale potom som dojčila 3 roky, rok a pol naraz obe deti, jedno dieťa z jedného a druhé dieťa z druhého prsníka,” pokračovala v úprimnej spovedi speváčka. 

Chcela sa cítiť dobre

Uložiť článok

Najnovšie články