Foto: Profimedia

Sandra Bullock a Keanu Reeves sa opäť stretli.

Pri pohľade na fotografie zachytávajúce oboch známych hercov, nejedného prepadne nostalgia. Legendárne hviezdy sa objavili bok po boku pri príležitosti 30. výročia filmu Nebezpečná rýchlosť, v ktorom si obaja zahrali a zároveň sa do seba zamilovali.

Článok pokračuje pod videom ↓

Zaspomínali si na natáčanie

Obľúbené duo je späť. Sandra Bullock a Keanu Reeves oslávili svoj trhák spoločným stretnutím ​​na Beyond Fest 2024, kde sa 8. októbra pripojili k režisérovi Janovi de Bontovi na panelovej diskusii v hollywoodskom Egyptian Theatre, ako informoval portál Brightside

Obaja si zaspomínali na ikonické roly, ktoré stvárnili v akčnom trileri z roku 1994, ktorý oboch preslávil. Keanu si zahral dôstojníka Jacka, snažiaceho sa zastaviť autobus, ktorý mal vybuchnúť, ak jeho rýchlosť klesne pod určitú rýchlosť. V autobuse bola uväznená okrem iných ľudí aj Annie, teda Sandra Bullock. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)


„Sedela som za volantom projektilu, takže som bola na konci dňa šťastná, že som nažive! Bola som vtedy nová, takže všetko bolo intenzívne, skutočné. Keď sme do vecí narážali, naozaj to tak bolo,“ dodala Sandra s humorom, pre ktorú bol film veľkým štartom v jej hereckej kariére.  

Chcú si opäť spolu zahrať

Uložiť článok

Najnovšie články