Foto: TASR, Pexels

Nových kolegov hľadá na tieto pozície.

Finančná správa rozširuje svoje rady, ak hľadáte novú prácu, možno vás zaujme jej ponuka. Obsadzuje hneď niekoľko voľných pracovných pozícií, na ktoré upozornila na sociálnej sieti

Článok pokračuje pod videom ↓

Finančná správa hľadá na Úrad pre vybrané hospodárske subjekty v Bratislave troch kontrolórov. V prípade jednej z tejto pozícií, je termín na podanie žiadosti neskorší. Pracovník na tejto pozícii má na starosti napríklad „vykonávanie daňových kontrol so zameraním na kontrolu dane z pridanej hodnoty“ či „vykonávanie inej kontrolnej činnosti podľa všeobecne záväzných právnych predpisov,“ píše sa v ponuke.

Mesačný plat je v sume 1 437,50 €, „z toho 1 107,50 € funkčný plat, 130 € osobitný príplatok, 200 € minimálna výška osobného príplatku,“ ten je možné priznať najskôr po uplynutí jedného mesiaca od prijatia. K tomu sa vám ešte môže ujsť 609,50 €, „čo je maximálna výška prídavku za výsluhu rokov,“ a posudzuje sa individuálne.

Kontrolóra budú potrebovať aj v Dunajskej Strede

Kontrolóra potrebujú aj na Daňovom úrade v Dunajskej Strede. Platové ohodnotenie je o niečo nižšie, a to 1 363,50 €, „z toho 1 033,50 € funkčný plat, 130,00 € osobitný príplatok, 200,00 € minimálna výška osobného príplatku,“ ten je možné priznať najskôr po uplynutí jedného mesiaca. K tomu maximálna výška prídavku za výsluhu rokov 568,50 €.

Finančná správa zverejnila aj ďalšie ponuky, do Starej Ľubovne hľadá pracovníka na čistiace a upratovacie práce v exteriéri a interiéri. V Prešove zase budú potrebovať zimnú úpravu komunikácií „(úprava chodníkov a okolia budovy, prístupových ciest do garáží)“.

Uložiť článok

Najnovšie články