Foto: Profimedia

Mnohí hovoria, že sú divní. Oni však nikdy neboli šťastnejší.

Aj keď pokrvnou rodinou nikdy neboli, ich vzťah všetci považujú za divný. Táto dvojica z Fínska sa totiž rozhodla uzavrieť manželstvo aj napriek tomu, že sú nevlastnými súrodencami. Teraz o tom otvorene hovoria na TikToku.

Článok pokračuje pod videom ↓

Najskôr sa v roku 2019 vzali ich slobodní rodičia, neskôr aj oni dvaja. Portál LAD Bible píše o vzťahu 23-ročnej Matilde Eriksson a jej 28-ročnom manželovi Samulim, ktorý je zároveň jej nevlastným bratom. Aký majú vzťah, čo si o nich mysleli ich kamaráti, ale aj neznámi ľudia, keď sa dozvedia, že sú v skutočnosti aj nevlastnými súrodencami, prezrádzajú na sociálnej sieti TikTok.

Láska nevlastných súrodencov

Ako Matilde prezradila, keď sa v roku 2018 spamätávala z rozpadu niekoľkoročného vzťahu, neverila, že sa jej ešte niekedy podarí nájsť lásku na celý život. To sa zmenilo o rok neskôr, keď sa spoznala so svojím nevlastným bratom Samulim. Ten sa ním stal, keď sa ich rodičia zosobášili.

Foto: Profimedia

Netrvalo však dlho a iskra začala preskakovať aj medzi nevlastnými súrodencami. „Samuliho som stretávala na rôznych rodinných stretnutiach, ale nikdy sme spolu netrávili čas dlhšie,“ prezradila Matilda. V roku 2021 sa ho ale rozhodla pozvať na stretnutie s jej kamošmi a na pár drinkov.

Cítila sa divne, no potom spolu začali spávať

Tam si uvedomila, že jej brat po nej „pokukuje“. „Jeho úsmev ma dostal a prvýkrát som si tiež uvedomila, aké má krásne modré oči,“ hovorí Matilda. V tej chvíli jej to ale prišlo zvláštne a mala pocit, že je divné, že sa jej páči nevlastný brat. Vzájomná náklonnosť medzi nimi ale postupne rástla a neskôr sa už z rodinných stretnutí začali potajomky vykrádať, aby mohli byť spolu.

Foto: Profimedia

Jej mama jej povedala, že má nasledovať to, čo jej hovorí srdce. Všetci jej známi hovorili, že to, že si začala so svojím nevlastným bratom, je „zlé“ a „divné“. Aj jej to tak spočiatku prišlo, kým so Samulim nezačala spávať. Vtedy už zistila, že nerobia nič zlé a ani na hrane zákona, pretože pokrvnými súrodencami nie sú. Ako Matilda hovorí, takáto šťastná v živote nebola.

Dvojica sa zosobášila v júli 2022 a aj ich rodičia tušili, že raz skončia spolu. Matilde a Samuli sa aj napriek nepriazni ostatných tešia na ďalšie spoločné kroky v ich budúcnosti.

Viac fotografií nájdete v galérii:

Uložiť článok

Najnovšie články