Foto: TV Markíza

Kráska z Ruže pre nevestu bude hľadať toho pravého vo vile lásky.

Hoci srdce Radka Urbanyaka v Ruži pre nevestu nevyhrala, teraz si bude môcť vyberať ona. Vo vile je totiž hneď niekoľko mužov, pre ktorých sa stane pokušením a bude môcť zabojovať o ich srdce. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako informoval portál TV Markíza, vo vile Love Island bude poriadne dusno. Hoci sa tam už mihlo viacero známych tvárí a dokonca aj bývalý súťažiaci Lu, o ktorom sa špekulovalo, že práve s touto kráskou by mohol tvoriť pár, nik nečakal, že do súťaže vstúpi aj Julie z Ruže pre nevestu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Juli Hojdyszová (@julie__hojdyszova)

Otestuje páry

Krásna Julie, ktorá zdobila obálku pánskeho magazínu Playboy, v Ruži pre nevestu skončila na druhom mieste. V šou pritom mala ostré konflikty s viacerými súťažiacimi, a tak je jasné, že teraz rozvíri vody v šou Love Island, kde je hneď niekoľko stabilných párov, ktoré si mysleli, že ich už nič nemôže rozhodiť.

„24-ročnej modelke z Frýdku-Místku v tejto sérii šou Love Island prischne úloha zvodnej pokušiteľky, ktorá prichádza otestovať páry. Podľahnú chlapci pokušeniu a vymenia svoje partnerky za očarujúcu Julie, alebo zostanú verní svojim polovičkám?“ napísala Markíza k príspevku, v ktorom oznámila účasť Julie v šou.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Zareagovala aj jej bývalá súperka z Ruže

Uložiť článok

Najnovšie články