Foto: Profimedia

Všetci boli prekvapení z jej slov. 

Zdá sa, že napäté vzťahy medzi kráľovskou rodinou a princom Harrym a jeho manželkou Meghan potvrdzuje tiež zosnulá kráľovná Alžbeta II. Tá krátko pred svojou smrťou adresovala vnukovej manželke nelichotivé slová, z ktorých vyplýva, že ju zrejme nemala príliš v láske. 

Článok pokračuje pod videom ↓

Nedáva si servítku pred ústa. Len mesiac predtým, ako svet obletela šokujúca správa o jej smrti, označila Meghan na recepcii v paláci nepríjemnými slovami, informoval Daily Express. Táto poznámka nechala ostatných účastníkov v nemom úžase až šoku. Spravila tak uprostred eskalujúceho napätia medzi manželmi a kráľovskou rodinou.

Kruté slová

Kráľovná, ktorá vraj nebola nadšená rezignáciou princa Harryho z kráľovských povinností a presťahovaním sa s Meghan do Kalifornie, charakterizovala manželku Harryho výrazmi, pri ktorých „všetci dvíhali obočie“ počas augustovej recepcie s nápojmi v Balmoral. Opísala ju ako „zlo“ a „úplnú katastrofu“, ako uviedol neznámy zdroj.

Foto: Profimedia

„Bolo neprirodzené, že kráľovná použila také slovo ako ‚zlo‘ na opis Meghan. Bolo zarážajúce počuť to od najzhovievavejšej ženy na svete,“ prezradil jeden svedok. „Pred večerou sa malá skupina rozprávala s panovníčkou a ona vysvetlila, že stretnutie Harryho s Meghan bolo úplnou katastrofou a opísala ju ako zlú. V tomto momente sme už všetci vedeli, že zdravie kráľovnej upadá, pričom jej ostáva pár mesiacov. Zdalo sa, že ľutuje, ako sa niektoré veci vyvinuli.“

Čo si o nej myslela Meghan?

Uložiť článok

Najnovšie články